CeKaeM Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Mam takie bardzo bardzo nietypowe pytanie: czy posiadacie moze skrypt do Windowsoow ktory pokazywalby podczas kopiowania nie tylko czas do zkaonczenia operacji, ale takze ile danych zostalo skopiowanych, a ile wynosi calkowita ilosc jakiegos pliku, lub cos w tym stylu - byle tylko pokazywal w czasie rzeczywistym proces kopiowania. Macie cos takiego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Nie wiem czy to ci pomoze ale moj kumpel napisal taki programik. Nazywa sie to Copy Handler i mozesz sciagnac to z www.copyhandler.prv.pl Programik jest naprawde wypasiony. I bardzo ulatwia zycie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Nie wiem czy to ci pomoze ale moj kumpel napisal taki programik. Nazywa sie to Copy Handler i mozesz sciagnac to z www.copyhandler.prv.pl Programik jest naprawde wypasiony. I bardzo ulatwia zycie. 8)Wow! Dzieki za pomoc:)), moze sie przyda:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...