karolpp Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Mam radeona 9550 Gigabyte 128bit i 128mb z pamięciami 4ns.Jakie możecie mi polecić do niego sterowniki biorąc po uwage to że mam zamiar go podkręcac z poziomu systemu? ps.Próbowałem omeg 4.10 beta i osięgnełem gorszą wydajność niż na DNA 3.2.4.10 jednak wydajnoś obu wersji mnie nie zadowala czy ktoś moze polecić coś lepszego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knmisiek Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ja polecam OMEGI 2.5.90 :) Ja zauważyłem wzrost wydajności w niektórych garch. Całkiem pozytywnie wypadły też w testach ale nie pamiętam na jakiej stronce o tym było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolpp Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 znakomita rada.... 2.5.90 to właśnie omegi 4.10beta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...