s0lid Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Cooler CNPS 7700 -CU - NOWOŚĆ !!! Wkrótce !!!( 25.11.04) Najnowszy produkt Zalman'a ma najwyższą wydajność przy zachowaniu cichej pracy z dostępnych zestawów chłodzących na rynku !!! Na pewno będzie dużą konkurecją dla Water Coolerów ! Duża powierzchnia radiatora oraz wentylator 120 mm - gwarantują wysoką wydajność ! Uwaga !!! Aby poprawnie zamontować zestaw należy upewnić się czy na wybranej płycie pozostanie 39 mm od CPU do elementów montażowych płyty np.kondensatorów oraz 68 mm do zasialcza, HDD, VGA, RAM. Polecamy dla overclokingu ! Zastosowanie: INTEL : Socket 775 : Pentiun4 - Prescott Socket 478 : Celeron, Pentium4 - Willamette - Northwood - Prescott AMD : Socket 754 : Sempron, Athlon 64 Socket 939 : Athlon 64, Athlon 64 FX Socket 940 : Athlon 64 FX, Opteron Pytanie. Czy to chłodzenie zmieści sie na płytę Abit AV-8 uGuru 3rdEye z Athlonem 3000+ 90nm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Skąd ta pewność? Masz taką kombinacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 nie mam, ale na żadnej płycie nie ma tak dużych odstępów gniazda CPU od reszty elementów Wiem bo mam KV8Pro, a one różnią się tylko podstawką i ilością slotów pamięci. Też sie martwiłem, czy mój X3M wejdzie, ale nie było z tym ŻADNYCH problemów. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...