Narhir Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Witam serdecznie wszystkich tych ktorzy postanowili przeczytac ten topic ;-) Problem jest nastepujacy ale zeby wszystko bylo mniej wiecej jasne i klarowane zaczne od poczatku. Jakis czas temu spalil mi sie komputer stacjonarny... wiec rpzezucilem sie na swojego szkolnego laptopa ktory nie mail zbytnio doczynienia z netem podlaczam pod neta oczywiscie wirusy mnei atakuja sassery i inne syfy sciagam latke wywalam wszystko potem ad aware czyszczonko rejestru z smieci itp itd... i powinno byc wszystko ok ? ale nie jest tu wlasnei zaczyna sie problem :/ co jakis czas komputer sie wiesza obraz stoji sie nie porusza i ja tez nie moge nic zrobic by go odwiessic ( nie liczac odlaczenia zasilania + baterii ale ze neichce sobie " popsus " bateri znowu wiec tego nie robie ) ma ktos jakis pomysl.. cokolwiek czym moze byc spowodowane takie zawieszanie sie laptopa potrzebuje na codzien do szkoly wiec niezbyt moge go wyslac do serwisu :/ moze.. ktos mial podobny problem i wie co z tym zrobic ?;/ bede wdzieczny za jaka kolwiek pomoc .. :D cya in heaven -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 jedna łatka ci tutaj raczej nie pomoze. zainstaluj sp2 jak mozesz i potem skanuj: http://skaner.mks.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narhir Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 tez o tym myslalem... ale nie mam jak zaisntalowac sp2 :/ wiec tu jest wlasnie taki problem :( a na mksie skanowlem.. wykrylo wywalilo ale i tak sie wiesz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...