lordm4s Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Sprawa jest taka: Tydzien temu zlozylem kolesiowi nowy komputer (Athlon 2.cos+). Po tygodniu koles kopil sobie grafike radeona 9600 i przyniosl zeby zainstalowac :). I tu jest problem. Karte zainstalowalem. Zrobilem calkowity upgrade. System WinXP SP2. Wszystko chodzi niby normalnie tylko czasami wiesza sie przy starcie systemu, oraz przy grach. Testowalem sprzet na N4su , Doom3 i FarCry. Na poczatku zadna z gier nie chciala sie uruchomic potem dorzucilem RAMu. I bylo lepiej ... najdluzej gralem przez 2 min i zwis :). W czym moze byc problem. Moze SP2 ? ? Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 podaj pełny konfig tego kopa czy wcześniej w kompie była grafa nv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordm4s Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 to jest athlon 2.cos(niepamietam:) )+ plyta k4 ram 256 333mhz i tyle jak go skladalem. Potem kupil grafe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Typuję: -zasilacz -fast writes -zaśmiecony system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordm4s Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 System jest raczej czysty. W najgorszym przypadku musze wymienic zasilacz. A jak sprawdzic fast writes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 W biosie lub sterach czy włączone. Pokombinuj, powinno być raczej wyłączone ale różnie z tym bywa przy 9600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 jak wyżej podane pomysły nie pomogą to spróbuj stery zmienić mi tak się działo u mnie 3dmark 01 i każda gra po paru min(losowo) zwis. zmieniłem stery i wsio OK ale system mi się nie wieszał tylko aplikacje 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Nowsze stery i po kłopocie. Spotkałem się juz z tym wiele razy. A jak nie stery to zasilacz. Sprawdź też temp na proc i powiedz w czym ja mierzyłeś. Najlepiej temp z diody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordm4s Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Stery sa nowe. Do biosa chipsetu plyty i grafy. Tempetaratury tez byly w porzo patrzylem w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...