Wersik Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Mam taki problem, otoz wkurza mnie juz program dostepowy neo i denerwuje mnie to ze za kazdym razem jak wlacze kompa i chce sie polaczyc to musze za kazdym razem wlaczac ten shit i sie laczyc.. chodzi mi o to, zeby komp po wlaczeniu automatycznie sie laczyl i najlepiej jesli odbywalo by sie to bez urzycia programu dostarczonego przez TP.... probowalem urzyc RASPPPoE ale bez skutku, poniewaz z opinii innych urzytkownikow, działa on tylko na neo opartych na laczu poprzez sieciowke ... a ja mam moden na USB (sagem fast) i nic ztego nie wyszlo... help me... Probowalem rowniez stworzyc polaczenie przez windowsowski dial-up'a, ale niema opcji automatycznego polaczenia (bo mam win98Se)... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 AutoConnect v 0.1.2.5 <-- nic dodac nic ujac, to jest to co Ci potrzeba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wersik Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Wielkie Dzięki, to jest to, czego potrzebowałem ;] Thnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...