Undofen Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Szukam niezatapialnej pompki o wydajnosci ok 3000-3500 l/h. Na www.colisa.com.pl jest taka jedna fajna ale nie wiem czy nieztapialna - Project pjp 3001. Jak ktos zna jakies inne modele to niech pisze. Musi byc to pomka ktora wytrzyma ciezkie warunki bo nie bedzie stala sobie pod biureczkiem tylko bedzie zakopana pod ziemia w jakiejs oslonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Zainteresuj się pompkami od CO. Trwałość jest niezła a wybór też całkiem, całkiem. Jak poszukasz to znajdziesz coś akurat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Tej wydajności zatapialne to bym ci radził poszukać pompki do fontanny ogrodowej widziałem za 160zll Aqua EL. Ja mam taką ale 1500l/h. dałem 105zł :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Szukam niezatapialnej a nie fontannowej, chyba ze moze dzialac jako niezatapialna w co watpie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 A popiep... mi sie. :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Szukam niezatapialnej a nie fontannowej, chyba ze moze dzialac jako niezatapialna w co watpie. z zibim zagadaj on ma taka w swoim WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Moja może pracować jako niezatapialna . Tylko musisz dać jakiś wentylek na silnik bo pompka wydziela 22W ciepła. jak masz kase to kup sobie Eheim 2280l/h. Troche droga okołó 400zł ale pompka do CO to cie wyniesie około 300. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 No to niech sie zibi tutaj odezwie, pompka od co podobno 3600 l/h juz za 200 mozna kupic czyli tyle samo co ta co ja znalazlem do akwarium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...