marek.t Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 chciałbym wyciąć sobie w obudowie :okienko" :D :lol: :lol: i wstawić szybke, ale nie mam pojęcia jak to zrobić i czym, nigdu nie robiłem czegoś takiego :o , muszę w końcu upiększyć swoją budę mam zamiar wsadzić do niej dwa wentlye http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34225483, no i jakąs katode niebieską i mam nadzieję ze będzie sie to ładnie prezentowało, z tyłu obódowy mam takie miejsce na wiatrak o rozmoarach 100x100 ale takich chyba nie ma, więc zrobię inne otwory i kupię arctici, co o tym sądzicie :?: :?: :?: :?: :roll: a i jeszcze jedo: jak mam te wszystkie przewody od fdd hdd i cd-romów, to jak je pozwijać i gdzie dostane takie osłonki do nich :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 no to bierz szlifierke kątową i jazda, wymysl jakis kształt i wio :D co tu wiele mowic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1sh Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Dremel ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 chciałbym wyciąć sobie w obudowie :okienko" :D :lol: :lol: i wstawić szybke, ale nie mam pojęcia jak to zrobić i czym... Jak wyciac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Do wycinania dremel :) a tak sie wycina okienko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 heh ciekawy artykuł, dzięki bardzo, teraz tylko kupić szybkę i do roboty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...