Ziele Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Cześć! Poszukuje osoby która w dniach 18-31.10.2004 zakupiła w Geancie proszek Bryza lub Dosia o wadze powyżej 3kg i POSIADA na to oryginalny rachunek. Chodzi o to że wygrałem nagrodę w konkursie i do odbioru jest potrzebny rachunek który ja niestety zgubiłem :( Specjalnie go odłozyłem ale jakimś cudem się zawieruszył... przekopałem całe mieszkanie i nic. Takiego pecha jeszcze nie miałem :( Mam nadzieję że może ktoś z Was lub znajomych taki posiada. Oczywiście wynagrodzę taką osobę! Czekam tutaj na odpowiedź lub na gg 933353. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ciężko będzie kogoś znaleźć. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 szukaj, a nóż trafisz, nagroda oczywiście do podziału :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Czy nagroda jest aż tak cenna, że warto prowadzić takie poszukiwania? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Prędzej raczej w domu znajdziesz.... Szukaj - w przyrodzie nic nie ginie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 To własnie robilem przez cały dzień z marnym rezultatem. Jak dla mnie opłaca się szukać takiej osoby. W koncu wygrana nie trafia sie na codzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 szukaj, a nóż trafisz, nagroda oczywiście do podziału :) Tego sie raczej nie da "podzielić" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 a co to z nagroda? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 pewnie następny proszek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 znając marketowe promocje to pewnie wygrał czajnik albo garnki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Samochod, jakis fiat czy cos takiego? Zgadlem? ;] Wczoraj chyba w tv na reklame sie natknelem... Ale musze przyznac, ze los zadrwil z ciebie nie milosiernie, wygrac samochod ale nie umiec tego dowiesc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgadłeś.... Wygrać wygrałem i tego nie muszę udowadniać. Dowieść teraz musze ze kupiłem ten proszek. I to jest najwiekszy pech w moim życiu :( Jeśli sie nie uda znaleść to trudno. Mądry Polak po szkodzie... chyba kupie sejf na rachunki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 A co dokładnie wygrałeś , powiedz : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 A co dokładnie wygrałeś , powiedz : > Samochod :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Pewnie nie przeczytał pierwszego słowa z mojego poprzedniego posta :D Coraz bardziej trace nadzieje że ktoś się znajdzie :( Co prawda jeden był ale miał na 2.8kg... a tak niewiele brakowalo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 omfg ;o ;o ;o ;o ;o ;o ;o ;o heh niezly hmmm.... pech ? ciekawe co bym zrobil jakbym skreslil dobre nr w totku i zawieruszyl kupon ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ooo to ja sie podczepie pod ten temat :D Poszukuje oryginalnego rachunku z MediaMarkt na "Czas Apokalipsy - Powrót". Data jego wystawienia jest nieważna. Wiec jak ktos z Wawy kupował ostatnio "Czas Apokalipsy" na DVD to niech da znać :D Co do tematu... 8O 8O 8O 8O 8O o shit 8O Nie chciałbym byc na Twoim miejscu stary... Wygrac samochód i nie móc go odebrac :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 do kiedy masz sie zglosic po odbior nagrody ? Jaka jest nagroda za ten papierek ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ty do mnie mowisz? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Jak płaciłeś kartą kredytową, to powinni mieć to w komputerze... Jak nie, to też powinni mieć, ale wtedy nie jestem pewnien czy na to pójdą, wkońcu to nie ty mogłeś go kupić, ale spróbować zawsze warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ja bym sobie head shota załadował jakbym wygrał jakiś sport`s car i nie mógł go odebrać :| (Ofc samochód zaraz na sprzedaż i ostra modernizacja PC :twisted: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ja bym sobie head shota załadował jakbym wygrał jakiś sport`s car i nie mógł go odebrać :| (Ofc samochód zaraz na sprzedaż i ostra modernizacja PC :twisted: ). Podobnie sie czuję... nie mogę tego przeboleć. A co do odbioru to jest 15 grudnia ale papierek musze wysłać na dniach... wiec czasu mało. Jeśli sie nie uda to wygrana przepada i trzeba próbowac szczęścia w następnym konkursie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 A nie jest tak przypadkiem, że oni wylosowali nagrodę poprzez wybranie konkretnego numeru rachunku, który ty właśnie zgubiłeś? Wtedy wyłącznie z dokładnie takim rachunkiem (z tym samym numerem - teraz już niewykonalne) można się zgłosić po nagrodę. Jeżeli nie, to wynikałoby, że każda z przypuśćmy 200 osób, która kupiła ten proszek może się zgłosić po nagrodę, mimo, że ma inny numer na rachunku niż ten wylosowany... Chyba, że inaczej losowali te nagrody, dziwne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Mam nadzieje że znajdziesz ten rachunek :) Powdzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 A nie jest tak przypadkiem, że oni wylosowali nagrodę poprzez wybranie konkretnego numeru rachunku, który ty właśnie zgubiłeś? Wtedy wyłącznie z dokładnie takim rachunkiem (z tym samym numerem - teraz już niewykonalne) można się zgłosić po nagrodę. Jeżeli nie, to wynikałoby, że każda z przypuśćmy 200 osób, która kupiła ten proszek może się zgłosić po nagrodę, mimo, że ma inny numer na rachunku niż ten wylosowany... Chyba, że inaczej losowali te nagrody, dziwne :) Wysyłało się kupon z hasłem reklamowym + swoje dane osobowe i na podswawie tego kuponu wybierali najlepsze hasło. I teraz osoba wybrana przez jury jest powiadamiana telefonicznie (dzwonili do mnie wczoraj) o wygranej i że ma przesłać dla potwierdzenia zakupu ten rachunek. W warunkach nie podali z którego to ma być Geanta więc teraz szukam kogoś kto ma taki rachunek... oczywiście osoba ta też na tym zyska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Jakie wymyśliłes hasło? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 zrob duzy plakat i stoi przez Geantem w twoi miescie ;] powodzonka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 bralismu to na polskim ;] jestes BOHATEREM TRAGICZNYM a cala sytuacja jest TRAGICZNA z gubienie rachunku to TRAGIZM SYTUACJI :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Oj chłopie nie chciałbym być na twoim miejscu sprawdz jeszcze w qrtce moze tam został qpon :D jak bedzie w qrtce to dasz mi 1000 zeta zreszta dogadmy się :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...