Gość Lanselot Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Jeżeli taki topic już był, to możecie mnie z tego miejsca zakatrupić... ;> Jeżeli nie, z chęcią posłucham propozycji w sprawie ew. kandydatów do tytułu najlepszego programu do odtwarzania filmów. Osobiście do niedawna stawiałem jeszcze na ZoomPlayera - wszechstronne opcje, wysoka jakość, jednakże niejednokrotnie jego niezawodność wydaje się być wątpliwa, np. ostatnio śmiertelnie pogryzł mi się z ffdshow ;D. Aha, w grę wchodzą oczywiście zarówno produkty komercyjne, jak i freeware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniq Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 VLC media player bardzo dobry playerek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Taki temat byl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 byl topic... a ja od lat uzywam bestplayera :) + ace mega codec pack :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 To ja polecę SubEditPlayer. Programik ma wiele ciekawych opcji, np sam ładuje napisy i to nie koniecznie o nazwie identycznej z filmem. Program jest polski i darmowy. Trzeba wspierać rodzimą myśl programistyczną:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Takze stawiam na SubEdita. Ostatnio autor ruszyl troche projekt :) http://212.87.224.79/~subedit/polish/download.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 normalne sub edit,lub mój z karty tv sterowany pilotem,a do ściąganych vlc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 SubEdit i wszystko jasne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Nie chcialbym powtarzac innych, ale dla Windowsa to tylko SubEdit, a dla Linuxa oczywiscie mplayer (chociaz subedit i tak lepszy) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...