jarcyn Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Witam serdecznie Kupiłem płytę ABIT NF7 i pamięć 2x256 Nie zwróciłem uwagi i sprzedawca dał mi jeden moduł na kościach Samsunga A drugi na jakiś innych !!! ale obydwa mają oznaczenie (KVR400X64C3A/256) Moje pytanie czy będzie z tym problem w dual-u ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Idź do kumpla i sprawdź bo wnioskuje ze nie masz jeszcze całego sprzetu.... Nikt Ci tu z fusów nie wywróży... ale pewnie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 powinny chodzićkumpel ma twinmosy z samsungami i chodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 U mnie chodza tylko ze te na samsungach u mnie o wiele wiele gorzej się kręcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenin2 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 czy te pamięci będą się gryść z moją płytą główną ?? Gigabyte GA-7NF-RZ nForce2 SPP (dual-channel) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 nie powinny sie gryzc. mialem pamiatki na roznych kosciach i nawet roznego producenta i latały w dualu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenin2 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 aha to luz , jednak k. graficzną musze koniecznie zmienić mam geforce 2 mx 440 64 mb . Tylko na jaką .:P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robot007 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Na lepszą :D A tak na serio to wszystko zalezy jakimi srodkami dysponujesz. Polecam lekture TEGO na początek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenin2 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 nie wiem dlaczego ale na tej płycie głównej Gigabyte GA-7NF-RZ nForce2 SPP (dual-channel) nie chodzą mi pamięci KVR400X64C3A/256 256 MB PC3200 CL3 184 - Pin DIMM nie wiem czy to wina k.graficznej bo sprawdzałem na Agp 4 X , w opisie jest napisane tak: "DDR 400 CAN BE SUPPORTED THROUGH OVERCLOKING IN BIOS" http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13364 i czy musi byc koniecznie złącze AGP 8 X pro . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...