Z.Skórko Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Mam poważny problem.Został zakupiony twardy dysk 80 GB SATA ,podzielony na partycje 30,20,20,reszta i nie mogę zainstalować WIN 98.Po uruchomieniu SETUP-a zostaje czarny ekran i jedyne co można zrobić to restart .Zmiana wielkości pierwszej partycji nic nie daje. Prośba o pomoc.Siedzę 2 godziny i nic Komputer : płyta główna ASUS P4C800 Deluxe 512 Ram,P4 2.6GHZGrafika ATI 9200 HDD 80 GB SATA,DVD,CDRw Nośniki z oprogramowanie oryginały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 setupcor.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Jack Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 to moze i mi ktos pomoze mam dysk seagate 120 g sata i plyte kt600-a nie mam do niej zadnej dyskietki a windoza xp pzy instalacji prosi o dyskietke z kad mam ja wziac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Skórko Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Znalażłem rozwiązanie po kilku godzinach.Pomogła wymiana karty grafiki .Wymieniłem na kartę grafiki Nvidia MX 440 128 MB Ram i instalacja poszła.Nie wiem dlaczego ale okazało się to skuteczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...