KWS89 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 :( W mojej szkole w 3 gimnazjum 5 dziewczyn jest w ciąży a 2 mają już dzieci co za k**** bezmyślność!!!!!!!!! (Oczywiście to nie są MOJE dzieci)!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 To chyba chodzisz do szkoły rodzenia... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Gimnazjum w Sztabinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 nic, tylko wspolczyc prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>ego zycia ... chyba prosciej by bylo jakby sobie palnely kulke w leb, po gymnazjum jesli niezrobia studiow to ALOHA! ;) znajda sie z dzieciakami na ulicy i beda wykonywaly najstarszy zawod swiata ... no chyba ze pomoc rodziny, ale ile tam mozna ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Na pewno!!! Jedna to już ma 18 latek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Głupota, bezmyślność, brak wyobraźni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 NO szkoda ich..... ale same chciały... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 NO szkoda ich..... ale same chciały... A mi wogóle nie szkoda, same się w to wpakowały i dobrze wiedziały co robią. Cóż na głupotę nie ma lekarstwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Jedno jest możliwe ABORCJA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Jedno jest możliwe ABORCJATo rzeczywiście "dobre" rozwiązanie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Panowie - noe przeaadzajcie - dzieci to jeszcze nie tragedia, a ocenienie kogoś i wydawanie wyroków o czyjeś głupocie to dopiero jest nieładnie. A tak wogóle to żeby były dzieci to jak wiadomo potrzebny jest jeszcze facet - a tu wszyscy jakie głupie dziewczyny.... Wstyd Panowie, wstyd.............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Panowie - noe przeaadzajcie - dzieci to jeszcze nie tragedia, a ocenienie kogoś i wydawanie wyroków o czyjeś głupocie to dopiero jest nieładnie. A tak wogóle to żeby były dzieci to jak wiadomo potrzebny jest jeszcze facet - a tu wszyscy jakie głupie dziewczyny.... Wstyd Panowie, wstyd.............. Hehe obrońca się znalazł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Jedno jest możliwe ABORCJATo rzeczywiście "dobre" rozwiązanie :lol:MUwicie o tym jak to by byla wasza sprawa kurde niech sama sie martwi . :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Przynamniej sobie pourzywaly :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P . Ale maja ojca te dzieciaki?? :P Heh Ak'a zeby ciebie tam nie wrobili :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Przynamniej sobie pourzywaly :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P . Ale maja ojca te dzieciaki?? :P Heh Ak'a zeby ciebie tam nie wrobili :P. Fajne masz podejście do sprawy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Przynamniej sobie pourzywaly :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P . Ale maja ojca te dzieciaki?? :P Heh Ak'a zeby ciebie tam nie wrobili :P. Fajne masz podejście do sprawy :lol:Ty stary wyluzuj, chyba tak cie ten post nie wziol, ze zaczniesz zbierac kase na pieluchy??? dla tych dzieciakow?? :lol: Ich sprawa co tu bedziem zaglebiac sie w topic :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Panowie - noe przeaadzajcie - dzieci to jeszcze nie tragedia, a ocenienie kogoś i wydawanie wyroków o czyjeś głupocie to dopiero jest nieładnie. A tak wogóle to żeby były dzieci to jak wiadomo potrzebny jest jeszcze facet - a tu wszyscy jakie głupie dziewczyny.... Wstyd Panowie, wstyd.............. moze i nietragedia, ale jak cos masz, jakas prace, wyksztalcenie... widzisz dla tych dziewczyn jakas przyszlosc ? btw jaki facet zechce dziewczyne 17-18 lat z dzieckiem ? chyba ze na I noc ;) poprostu przejeb, jak rodzina niepomoze to moga odrazu skoczyc z mostu, panstwo niepomoze, bezpracy bez niczego totalne 0 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Przynamniej sobie pourzywaly :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P . Ale maja ojca te dzieciaki?? :P Heh Ak'a zeby ciebie tam nie wrobili :P. Fajne masz podejście do sprawy :lol:Ty stary wyluzuj, chyba tak cie ten post nie wziol, ze zaczniesz zbierac kase na pieluchy??? dla tych dzieciakow?? :lol: Ich sprawa co tu bedziem zaglebiac sie w topic :P.Dobra, dobra nie będziemy się kłucić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Panowie - noe przeaadzajcie - dzieci to jeszcze nie tragedia, a ocenienie kogoś i wydawanie wyroków o czyjeś głupocie to dopiero jest nieładnie. A tak wogóle to żeby były dzieci to jak wiadomo potrzebny jest jeszcze facet - a tu wszyscy jakie głupie dziewczyny.... Wstyd Panowie, wstyd.............. moze i nietragedia, ale jak cos masz, jakas prace, wyksztalcenie... widzisz dla tych dziewczyn jakas przyszlosc ? btw jaki facet zechce dziewczyne 17-18 lat z dzieckiem ? chyba ze na I noc ;) poprostu przejeb, jak rodzina niepomoze to moga odrazu skoczyc z mostu, panstwo niepomoze, bezpracy bez niczego totalne 0 ! Ja nie mówie od razu że to jest super - ale Panowie czy to nie jest troche dziwne - niby poważni faceci, poważne forum (mimo że "ośla łączka") a wy tu jak stare przekupki plotkujecie. Prawda jest taka że dzisiaj to się może przytrafić każdemu - pewnie że można zmniejszyć prawdopodobieństwo - ale jest tylko jedna skuteczna metoda - ZARO SEXU!!!!!!!!!! niestwty każda inna niesie za sobą pewne ryzyko - i mozna tutaj byc zapobiegliwym a los i tak może spłatać figla - także Panowie pamiętajcie o tym bo być może za niedługo, na jakimś innym forum ktoś tak będzie pisał o was - i co wtedy???????? Tez będziecie tak mądrować wszyscy jaka tam młodziez jest głupia i nieodpowiedzialna dzisiaj........... Echm strasznie łatwo ludzi ewydają sądy na innych w tym kraju....., za łatwo chyba........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Prawda jest taka że dzisiaj to się może przytrafić każdemu - pewnie że można zmniejszyć prawdopodobieństwo - ale jest tylko jedna skuteczna metoda - ZARO SEXU!!!!!!!!!! spoko, fakt kazdemu sie moze przytrafic - w pelni sie zgodze, ale nie 5 dziewczyn ! btw. niewydawalem zadnych sadow, wyciagnalem tylko fakty, nieznam tych dziewczyn i nieiwem nic o nich, ale jedno moge powiedziec latwo im niebedzie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 To nie ma znaczenia czy 5 czy 10 tylko kto dał nam prawo oceniac Je i stwierdzać odrazu o ich głupocie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 To nie ma znaczenia czy 5 czy 10 tylko kto dał nam prawo oceniac Je i stwierdzać odrazu o ich głupocie??tak jasne, przyszli ruscy, zrobili masowy gwalt i dzieczyny sa bez winy albo jescze lepiej, narobily bachory zeby moc sie na nich wyrzyuc jak ta gosciuwa w US :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 :( W mojej szkole w 3 gimnazjum 5 dziewczyn jest w ciąży a 2 mają już dzieci co za k**** bezmyślność!!!!!!!!! (Oczywiście to nie są MOJE dzieci)!!!!!!!!A co, też jesteś w ciąży? :) Moja koleżanka w ósmej klasie podstawówki zrobiła bachora, urodził się oczywiście po 9 miesiącach :-) A teraz chodze do eksternistycznego i 3/4 dziewczyn ma dzieci, a 1/4 jest w ciąży :) Do tego jakas 1/5 klasy ma nazwiska 2-czlonowe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ehh niebede komentowal :x wiem jak umnie jest .. jest para 17-19 lat maja dzieci, do szkol niechodza, panstwo wyklada duzo kasy na pomoc, przewaznie chlopak znjaduje jakas marna prace a dziewczyna zajmuje sie dzieckiem, praktycznie 0 szans aby mogli sobie pozwolic na wlasne mieszaknie czy auto.. dla mnie LIPA ale jak tak chca to prosze bardzo niewtracam sie, niemoj wybor, niemoje zycie, mi tylko szkoda tego dziecka bo ono tez ma znikome szanse na srednie poziom zycia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 no to ja tez cos powiem: tez sie spotaklem z podobna sytuacja: na imprezce koles zaplodnil swoja laske :lol: jednak sprawa ulozyla sie zupelnie inaczej niz Wy opisaliscie, co prawda starzy <span style="color:red;">[ciach!]</span>li goscia z domu (wyparli sie go), zamieszkal ze swoja laska, potem wzieli slub, stracil jeden rok w budzie (powtarzal 4-ta klase w LO) ale zdal mature, dostal sie na studia, ostatnio go spotkalem, jest na II roku, w dodatku znalazl prace, jego zona tez zdala mature, nikt (poza rodzicami goscia) sie od nich nie odwrocil, nauczyciele nie patrzyli sie na nich "inaczej", raczej pomogli im .... mieli szczescie, szczegolnie dzieciak, bo ma oboje rodzicow :D przypadek 1 na 100 takich sytuacji ale jednak nie zawsze jest tragedia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 nie znaja balonikow ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Przynamniej sobie pourzywaly :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P . Ale maja ojca te dzieciaki?? :P Heh Ak'a zeby ciebie tam nie wrobili :P.Raczej nie wrobią bo nie byłem wtedy na dyskotce w partneże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 :( W mojej szkole w 3 gimnazjum 5 dziewczyn jest w ciąży a 2 mają już dzieci co za k**** bezmyślność!!!!!!!!! (Oczywiście to nie są MOJE dzieci)!!!!!!!!A co, też jesteś w ciąży? :) Moja koleżanka w ósmej klasie podstawówki zrobiła bachora, urodził się oczywiście po 9 miesiącach :-) A teraz chodze do eksternistycznego i 3/4 dziewczyn ma dzieci, a 1/4 jest w ciąży :) Do tego jakas 1/5 klasy ma nazwiska 2-czlonowe :) Wiem że do admina się tak nie zwraca ale odpowiem jak do wywkłego usera: "NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JJJEEEEEESSSSTTTEEMMMMMMM!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Do czego to doszło dzieci mają dzieci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Z życia wzięte ( moja dziewczyna to słyszała). U ginekologa przestraszona 17/18 latka dowiaduje się , że jest w ciąży. Zaskoczona mówi : przecież wziełam RAZ pastylkę przed sex-em. Cała kadra mało się nie posikała ze śmiechu. Póki nie zmieni się u nas podejście do antykoncepcji (+edukacja może pomoże), ciągle będziemy mieli dzieci, które rodzą dzieci . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...