marek.t Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 wiem że tematy tego typu były już poruszane, ale proszę was podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami ze sterownikiami do karty Radeon 900 pro gigabyte, które uważacie za najlepsze??? ja np. zmieniłam Catalysty 4.9 na Omegi i w 3d smarku mam kilka pkt. mniej, a wg. opini krążących oych sterach powinno byc wiecej pkt. :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek21 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 obchodzi cie ile ci w 3dmarkach wychodzi przecież wnie nie grasz zainstaluj 4.11beta omegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 wełasnieprzeczytałem topic poniżej i wywnioskowałem :D ,że najlepsze są CATALYST 4.12 Beta Release, które własnie pobieram :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...