komsad Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Mam lacze 3Mb/s w chello plus i uzywam azureusa. Teoretycznie powinienem moc sciagac z maksymalna predkoscia ok. 380 kB/s ale... zazwyczaj transfer to ok. 60-70kB/s a tylko czasem jest szybciej - do ok. 130 kB/s... Pytanie czy to nie za wolno... niby jeszcze sporo do granicy przepustowosci ale nigdy nie udalo mi sie dojsc do wyzszej wartosci niz 140kB/s... niby duzo ale.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Sam sobie odpowiedz na pytanie czy sciagajac na laczu 3mbit wolniej niz na neo640 to nie za wolno :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komsad Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 coz mam tez noe i jest wolniej - nie wiecej niz 60kB/ps... hehehe.... tylko w takim razie co zrobic zeby ssalo szybciej????? moze ma ktos pomysl (konfiguracja azureusa???) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numen Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 a macie zielone buzki??Bo jak tylko zolte to porty sa zablokowane...-niestety nie umiem pomoc bo sam szukam odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Nawet jak sa zolte powinno byc OK. a i udostepniaj troche !!! Ja jak ssam to najpierwjest zlolta dochodzi do 30 i potem mam zielona ale transfer nie idzie w gore. Ale transfer zalezy od wielu rzeczy wiec na twoim miejscu bym sie tym nie przejmowal. Poczytaj jeszcze cos o sieci bittorent napewno jest tam duuuuzo napsiane od czego zalezy szybosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komsad Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 udostepniam ... oddalem wiecej niz sciagnalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...