Shangri_La Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 tak tak matura coraz bliżej, ale myśle że nie jestem tu sam. Czy są tu na forum tegoroczni szczęśliwcy, którzy dostąpią tego niewątpliwgo zaszczytu jakim jest zdawanie matury? Napiszcie coś, żeby mnie pocieszyć aaa napiszcie może co zdajecie bo ja: polski(standardowo :D ), angielski(pisemnie i ustnie), geografia (ustnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadhu Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Ja mature o tej porze w zeszlym roku zdawalem. Pociesze cie - matura to pikus :D. Poczekaj do sesji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 No ja tez w tym roku zdaje :) Ale bedzie spoko... raczej sie martwie o egzaminy na studia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 blaaaah no to witam w klubie tegorocznych sazczesliwcoof co zdaje znaczy co zdam ;-) Polski pisemny ustny i mame ustna koniec :) reszte zalatwia certyfikacik :P tylko zeby Polski pisemny zaliczyc ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 uf, cale szczescie nie tylko ja tu zdaje mature za tydzien :) standardowo polski (ktory chce jedynie zdac, nie mam duzych wymagan :D) ustny oraz pisemny, matematyke pisemna i ustna rowniez oraz ustny angielski. Mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle. Co prawda dzisiaj zaczalem powtarzac polski i nie jestem pewien czy zdaze do matury ale jestem dobrej mysli :| Matma i anglik to luzik. Jakby co to zycze wszystkim (sobie rowniez) powodzenia. Za miesiac inaczej bedziemy na to patrzec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris23 Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Zdaje sie, ze i ja mam ten zaszczyt w tym roku. Zdaje sie rowniez, ze na nowych zasadach... Trzeba sie wyluzowac. Bedzie dobrze. Do matury jeszcze 5 dni! :) Kupa czasu! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 tak tak matura coraz bliżej, ale myśle że nie jestem tu sam. Czy są tu na forum tegoroczni szczęśliwcy, którzy dostąpią tego niewątpliwgo zaszczytu jakim jest zdawanie matury? Napiszcie coś, żeby mnie pocieszyć aaa napiszcie może co zdajecie bo ja: polski(standardowo :D ), angielski(pisemnie i ustnie), geografia (ustnie) Ja też zdaję teraz (to już za 4 dni !!!!!). Ale pociesz się, że matura to żeczywiście pikuś. Egzaminy na studia to dopiero będzie (ja zdaje matematykę i fizykę). A to mój zestaw przedmiotów do matury (zdaje nową): - Matematyka (pisemny podstawowy + rozszeżony) - Język polski (pisemny podstawowy + rozszeżony, ustny) - Język angielski (pisemny podstawowy + rozszeżony, ustny podstawowy) - Fizyka (pisemny) Sama radość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho_delic Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 tez zdaje maturke w tym roq mam podobne przedmioty do ciebie tyle ze zmiast gegry matma (ustna oczywiscie 8) ) a tak ogolnie to mowi sie to jest sciema (tyle ze coraz bardziej zaczynam w to watpic - w moje mozliwosci tez :cry: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 jejciu, toz to juz 1 dzionek zostal 8O ale to nic :wink: dzisij zajmuje sie jedynie odpoczywaniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 No to wygąląda na to ze to utro. JEJ. Polski - pisemny, ustny historia - pisemna gegra - ustna i mam jeszcze egzamin zawodowy - ale to jest nic POWODZENIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 :lol: No to jutro matura :lol: trzeba by się zacząć uczyć :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 :lol: No to jutro matura :lol: trzeba by się zacząć uczyć :twisted:Można jeszcze chwilke poczekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Po co sie uczyc... ja wlasnie wracam, bo bylem na browarku ze znajomymi. Chill out jednym slowem :) pozdro i polamania pior czy jak to sie tam mowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Kurde a mnie jak na złość dzisiaj zęby tak napierdalają za przeproszeniem że gęby nie moge otworzyć :evil: . Ale syf. Ciekawe jak utro będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Bedzie dobrze :) chyba :) mam nadzieje :) powiedzcie ze wy tez (macie nadzieje) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Zagdzam się z tobą (w końcu trzeba się wspierać) :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 POWODZENIA ! ! ! ! ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 no to juz jak wam poszlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 no to juz jak wam poszlo :) Mogło być gorzej :lol: , ale nie narzekam. Które tematy wybraliście (NOWA MATURA) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 no i byl luz. woj maz. 3 temat wypracowanie drugie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 kuj-pom 3 temat jakos poszlo no tylko zeby zaliczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 uf, cale szczescie juz po polskim reszta to pryszczus... chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Dolnośląskie 3 temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 świętokrzyskie temat 3 a teraz już wolne jak to piszee to jest 10 w piątek i powinienem pisać mature :D :D ale mam certyfikat, więc siedzę w sieci :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 hehh ja tez sobie kuturalnie siedze przed kompem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 A ja jestem właśnie po Angielskim (NOWA): no i podstawowy poziom - banalny rozszeżony - nawet nie chcę o tym mówić. Część do słuchania była okropna i jak zwykle było bardzo mało czasu na przeczytanie poleceń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 A ja jestem właśnie po Angielskim (NOWA): no i podstawowy poziom - banalny rozszeżony - nawet nie chcę o tym mówić. Część do słuchania była okropna i jak zwykle było bardzo mało czasu na przeczytanie poleceń. bez kitu, miedzy innymi dlatego nie zdawalem nowej, bo mielismy takie naglosnienie na maturze probnej na sali gimnastycznej, ze zamiast wypowiedzi lektora slyszalem jeden wielki belkot (za duze basy? :D), to mnie bardzo wtedy zdenerwilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 ja pisalem kurde dzis az 1:45 czasu... zmachalem sie kurde (niemiecki stara) i bylo dosc trudne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris23 Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Tak, angielski rozszerzony byl zabojczy. Ale dalo sie napisac. Jestem dobrej mysli. Pozostaje tylko matma we wtorek i ... informa za tydzien w srode. Ja chce zyc! Z kompetencja naszej komisji na angolu, ktora przez 20 minut wlaczala listening z CD.... a potem przez caly egzamin (6.5h) gadala.... Wyrwac serce to malo.... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 nom matura juz niedlugo pamietam swoj przeogromny sceptycyzm przed swoim egzaminem dojrzalosci ale udalo sie zycze powodzenia wszystkim maturzystom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...