Skocz do zawartości
Shangri_La

ahoj maturzyści ;))))

Rekomendowane odpowiedzi

tak tak matura coraz bliżej, ale myśle że nie jestem tu sam.

Czy są tu na forum tegoroczni szczęśliwcy, którzy dostąpią tego niewątpliwgo zaszczytu jakim jest zdawanie matury?

Napiszcie coś, żeby mnie pocieszyć

aaa napiszcie może co zdajecie

bo ja:

polski(standardowo :D ),

angielski(pisemnie i ustnie),

geografia (ustnie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blaaaah no to witam w klubie tegorocznych sazczesliwcoof

co zdaje znaczy co zdam ;-) Polski pisemny ustny i mame ustna koniec :)

reszte zalatwia certyfikacik :P tylko zeby Polski pisemny zaliczyc ... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uf, cale szczescie nie tylko ja tu zdaje mature za tydzien :) standardowo polski (ktory chce jedynie zdac, nie mam duzych wymagan :D) ustny oraz pisemny, matematyke pisemna i ustna rowniez oraz ustny angielski. Mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle. Co prawda dzisiaj zaczalem powtarzac polski i nie jestem pewien czy zdaze do matury ale jestem dobrej mysli :| Matma i anglik to luzik. Jakby co to zycze wszystkim (sobie rowniez) powodzenia. Za miesiac inaczej bedziemy na to patrzec ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak tak matura coraz bliżej, ale myśle że nie jestem tu sam.

Czy są tu na forum tegoroczni szczęśliwcy, którzy dostąpią tego niewątpliwgo zaszczytu jakim jest zdawanie matury?

Napiszcie coś, żeby mnie pocieszyć

aaa napiszcie może co zdajecie

bo ja:

polski(standardowo :D ), 

angielski(pisemnie i ustnie),

geografia (ustnie)

Ja też zdaję teraz (to już za 4 dni !!!!!). Ale pociesz się, że matura to żeczywiście pikuś. Egzaminy na studia to dopiero będzie (ja zdaje matematykę i fizykę).

A to mój zestaw przedmiotów do matury (zdaje nową):

- Matematyka (pisemny podstawowy + rozszeżony)

- Język polski (pisemny podstawowy + rozszeżony, ustny)

- Język angielski (pisemny podstawowy + rozszeżony, ustny podstawowy)

- Fizyka (pisemny)

Sama radość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez zdaje maturke w tym roq

mam podobne przedmioty do ciebie tyle ze zmiast gegry matma (ustna oczywiscie 8) )

a tak ogolnie to mowi sie to jest sciema (tyle ze coraz bardziej zaczynam w to watpic - w moje mozliwosci tez :cry: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem właśnie po Angielskim (NOWA):

no i podstawowy poziom - banalny

rozszeżony - nawet nie chcę o tym mówić. Część do słuchania była okropna i jak zwykle było bardzo mało czasu na przeczytanie poleceń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem właśnie po Angielskim (NOWA):

no i podstawowy poziom - banalny

rozszeżony - nawet nie chcę o tym mówić. Część do słuchania była okropna i jak zwykle było bardzo mało czasu na przeczytanie poleceń.

bez kitu, miedzy innymi dlatego nie zdawalem nowej, bo mielismy takie naglosnienie na maturze probnej na sali gimnastycznej, ze zamiast wypowiedzi lektora slyszalem jeden wielki belkot (za duze basy? :D), to mnie bardzo wtedy zdenerwilo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, angielski rozszerzony byl zabojczy. Ale dalo sie napisac. Jestem dobrej mysli. Pozostaje tylko matma we wtorek i ... informa za tydzien w srode. Ja chce zyc! Z kompetencja naszej komisji na angolu, ktora przez 20 minut wlaczala listening z CD.... a potem przez caly egzamin (6.5h) gadala.... Wyrwac serce to malo.... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi