ArthJ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 to prawda... troche bylem zastrachany przed maturka.... ale teraz jest matura co semestr awiec spox. DACIE RADE tylko sie nie stresujcie bo nie am o co !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 No i kolejny odgrzewany kotlet zafundowany przez grahama. Co to za dwie jemioly na forum graham z grzesiem ? najpierw ich wykopaliscie, a teraz zostawiliscie i sie mszcza czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 No i kolejny odgrzewany kotlet zafundowany przez grahama. Co to za dwie jemioly na forum graham z grzesiem ? najpierw ich wykopaliscie, a teraz zostawiliscie i sie mszcza czy jak ? wyobraz sobie sytuacje gdzie zalozylbym nowy topic zwiazany wlasnie z maturami ?! wtedy zapewne krzyczalbys SZUKAJ topic ten jest / bedzie aktualny wiecznie - raz na rok no chyba ze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 No i kolejny odgrzewany kotlet zafundowany przez grahama. Co to za dwie jemioly na forum graham z grzesiem ? najpierw ich wykopaliscie, a teraz zostawiliscie i sie mszcza czy jak ? jemiol to Ty jestes skoro tak sie podniecasz a nie mas o co.... przeszkadza Ci to w czyms? narazie odgrzebalem topici z ostatnich 20 stron. jest jeszcze 20 kolejnych tylko mi sie narazie nie chce.... ale chyba sie zmusze dla takich jak Ty :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Tylko, ze dyskusja zazwyczaj nie jest kontynuowana na poziomie i o to chodzi. Jesli bylby odgrzeany jakis ciekawy topic gdzie mozna jeszcze cos powiedziec to spoko nie mam nic przeciwko. Ale teraz tutaj jest cos w rodzaju zasmiecania wg. mnie. Tyle, takie moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 polski, matma - pisemnie ustnie, ang - ustnie ..hm...jestem maturzystą z załozenia, bo w praktyce to uuuuuuu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Ja w tym roku niestety też zdaje mature. A pisze ją z polaka, historii i anglika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...