Skocz do zawartości
kawis

Dysk z badami

Rekomendowane odpowiedzi

Mam małe pytanko. Na allegro zastałem aukcje z takim opisem:

Dysk twardy Seagate Barracuda ATA II, model ST330630A, firmware 3.21 produkcja Singapur.

Poprawnie rozpoznawany, nie przechodzi formatowania, raportuje Bad Sector'y

Czy daloby sie jeszcze cos z nim zrobic?? Bo sprzedaje swoj dysk i narazie potrzebuje zastepczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsze jest to ,ze ni mam od kogo... Mam swoja stara 200 ,ale tam sie nic nie zmiesci. Ale jak jest szansa ,ze zaloze na nim partycje?? A komp jest mi naprawde potrzebny.

200mb ? hmm win95 z IE i sterami to jakies ~120mb cos tam jescze porobisz, jak juz tak potzrebujesz jakiegos dyska to kup sobie sprawnego a niepadnietego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.

masz odpowiedz na pytanie .. jak juz to wez cos innego jakiegos 1,2gb czy inny, zostanie Tobie na przerzut danych... a pozatym myslisz ze tak latwo sprzedasz padniety hdd ? no niemowiac ze gostek chyba duzo chce za walnietego twardziela 120zl .....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.

masz odpowiedz na pytanie .. jak juz to wez cos innego jakiegos 1,2gb czy inny, zostanie Tobie na przerzut danych... a pozatym myslisz ze tak latwo sprzedasz padniety hdd ? no niemowiac ze gostek chyba duzo chce za walnietego twardziela 120zl .....

Cholernie duzo. Na wgk kupisz taki dysk za 80-100 zeta. Sprawny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...