kawis Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Mam małe pytanko. Na allegro zastałem aukcje z takim opisem: Dysk twardy Seagate Barracuda ATA II, model ST330630A, firmware 3.21 produkcja Singapur. Poprawnie rozpoznawany, nie przechodzi formatowania, raportuje Bad Sector'y Czy daloby sie jeszcze cos z nim zrobic?? Bo sprzedaje swoj dysk i narazie potrzebuje zastepczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 stary nie pakuj sie w taki dysk jest pewno że jest uwalony ale moze sie okazac że w najblizszej przyszłości padnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawis Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Potrzebuje tego dysku na dwa tygodnie a pozniej znowu go sprzedam na allegro. Jako dysk z badami. Tylko chodzi mi o to czy ten dysk da sie uruchomic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Potrzebuje tego dysku na dwa tygodnie a pozniej znowu go sprzedam na allegro. Jako dysk z badami. Tylko chodzi mi o to czy ten dysk da sie uruchomic.niekupuj tego, zostaw te kase na nowy hdd, chyba ze niewytzrymasz 2 tyg bez kompa ? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 No risk no fun :D A tak na powaznie to bym nie ryzykowal przezyjesz te dwa tygodnie. Od kompa odpoczniesz :) A jezel juz to od kumpla pozycz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawis Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Najgorsze jest to ,ze ni mam od kogo... Mam swoja stara 200 ,ale tam sie nic nie zmiesci. Ale jak jest szansa ,ze zaloze na nim partycje?? A komp jest mi naprawde potrzebny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawis Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Najgorsze jest to ,ze ni mam od kogo... Mam swoja stara 200 ,ale tam sie nic nie zmiesci. Ale jak jest szansa ,ze zaloze na nim partycje?? A komp jest mi naprawde potrzebny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Najgorsze jest to ,ze ni mam od kogo... Mam swoja stara 200 ,ale tam sie nic nie zmiesci. Ale jak jest szansa ,ze zaloze na nim partycje?? A komp jest mi naprawde potrzebny. 200mb ? hmm win95 z IE i sterami to jakies ~120mb cos tam jescze porobisz, jak juz tak potzrebujesz jakiegos dyska to kup sobie sprawnego a niepadnietego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawis Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Zrozumci mnie za dysk dam 120 i za dwa tygodnie odsprzedam go za tyle samo. Pytanie brzmi czy na takim dysku da sie zalozyc partycje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Poprawnie rozpoznawany, nie przechodzi formatowania, raportuje Bad Sector'y . masz odpowiedz na pytanie .. jak juz to wez cos innego jakiegos 1,2gb czy inny, zostanie Tobie na przerzut danych... a pozatym myslisz ze tak latwo sprzedasz padniety hdd ? no niemowiac ze gostek chyba duzo chce za walnietego twardziela 120zl ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Poprawnie rozpoznawany, nie przechodzi formatowania, raportuje Bad Sector'y . masz odpowiedz na pytanie .. jak juz to wez cos innego jakiegos 1,2gb czy inny, zostanie Tobie na przerzut danych... a pozatym myslisz ze tak latwo sprzedasz padniety hdd ? no niemowiac ze gostek chyba duzo chce za walnietego twardziela 120zl ..... Cholernie duzo. Na wgk kupisz taki dysk za 80-100 zeta. Sprawny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...