ojciecpio Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Witam, Juz był ten problem ze po instalacji Servise Pack 2 i uruchomieniu niektórych programów pojawią się błąd: 16-bitowy podsystem Windows C:WindowsSYSTEM32AUTOEXEC.NT. Ten plik systemowy nie nadaje sie do uruchomienia aplikacji systemu MS-DOS lub Microsoft Windows. Wybierz przycisk "Zamknij", aby zakończyć działanie aplikacji. Jedna z odpowiedzi na ten problem była taka: copy c:windowsrepairautoexec.nt c:windowssystem32 Ale po zrobieniu tego pojawia się: Initialization Error Setup is unable to find _Setup.DLL, which is needed to complete the instalation Error 103 jak to zrobić ? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Mozliwe ze brakuje ci pliku wowexec.exe zobacz czy taki masz w C:WINDOWSsystem32 jak nie masz to daj namiary gdzie ci go mam podeslac (11KB). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 copy C:WINDOWSrepairAUTOEXEC.NT do C:WINDOWSsystem32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Herbert Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Ja mialem podobny problem z tym plikiem, uzywam stary program dosowy do kosztorysow. Nie mam SP 2, problem pojawial sie czesto po jakis resetach kompa np w czasie testow stabilnosci w czasie podkrecania procesora. Przeniesienie z folderu repair do system32 tego pliku dawalo mozliwosc uruchomienia programu ale tylko do kolejnego uruchomienia komputera, po ponownym uruchomieniu juz znowu byl w repair. Rozwiazaniem w moim przypadku bylo zkopiowanie z drugiego kompa z win xp, nie samego pliku autoexec.nt ale jego zawartosci wklejenie jej do mojego pliku i umieszczenie tego w system32. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...