RS Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Witam, jakie nastroje przed walka ? Andrzej swietnie wyglada, mam w glebi wielka nadzieje ze to bedzie porzadna walka, ze jego duch walki wykorzysta wszystkie fizyczne mozliwosci jakie posiada nasz najciezszy bokser, i zniszczy rywala :) . Jestem za nim :!: Co Wy myslicie ? btw. o ktorej mozna spodziewac sie jego walki ?..... jestem po calonocnej imprezie i nie dam rady przeczekac calego wieczoru, nastawil bym sobie budzik :P, tlyko niech ktos powiegodzine :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 walka bedzie cos kolo 6 - 6:30 i napewno Endriu wygra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 moze wstane na walke jutro mam maraton na uczelni od 8 do 20 ;/ IMO don king nie pozwoli endrju przegrac bo endrju to zyła złota tera dlaniego jak zdobedzie pas to nastpene walki beda zakotraktowane na mln$ .... prawa telewizyjne itp itd .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 taaa... cala retransmisje bedzie mozna zobaczyc w teleexpresie ;] (joke :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Jedi Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 YYY Gałota niestety dostanie bęcki ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Gdzies sie natknalem na komentarz, ze walka bedzie krotsza niz lot Małysza :) Oby to nie byla prawda, jesli Gołoty nie zjedza nerwy to sa spore szanse na zwyciestwo. Przeciez trzeba byc optymista :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Mogles zrobic ankiete ;] sawiam na Andrzeja ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Jedi Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 ^^ hehe oby nie ale dla Gołoty to maprawde ostatnia szansa ;/ A tak poza tym to małysz na Mamucie skaka dalego dlatego 3 minuty polookamy na pewno na Całego Andrzej G. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Andrzej musi wygrać ! Nie będe spał do tej 6 i obejże całą walke ! Panowie trzymamy kciuki za Gołote !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Gdzies sie natknalem na komentarz, ze walka bedzie krotsza niz lot Małysza :) Oby to nie byla prawda, jesli Gołoty nie zjedza nerwy to sa spore szanse na zwyciestwo. Przeciez trzeba byc optymista :) Ja też chciałbym, żeby walka potrwała dłużej, ale nie będę zły, jeśli Andrzej tak szybko wygra. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Co wy za głupoty piszecie! Walka Gołota – Ruiz w TVN o 2.00 Transmisja z Madison Square Garden w Nowym Jorku rozpocznie się około godziny 2.00 z soboty 13 na niedzielę 14 listopada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 taaaak ... tyle że przed nim są jeszcze 3 inne walki ... gala skończy się ok 7 rano. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Noo ja mam nadzieje, ze Golota pokaze klase :))) Nalezy mu sie pas mistrza... 3mam kciuki. PS. Ma ktos rozpiske dokladna o ktorej jest poszczegolna walka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 nie ma dokładnej rozpiski bo nigdy nie wiadomo w której rundzie sie zakończy pojedynek.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 nie ma dokładnej rozpiski bo nigdy nie wiadomo w której rundzie sie zakończy pojedynek....ALe sa przypuszczalne godizny walk. Gdyby Dwie pierwsze walki skonczyly sie w 1 rundzie to Golota musial by wyjsc o godzinie 3 a nie o 6. Nie sadze by bokserzy zmuszeni byli do wyjscia na walke w nieoczekiwanej chwili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 no to wiem tyle że Gołota wyjdzie ok 5-6 rano jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Andrew ma przewagę fizyczną - musi wygrać :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Gołota wygra! Nie po to tyle trenował, żeby teraz przegrać z tym latynoskim chwalipiętą! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 taaaak ... tyle że przed nim są jeszcze 3 inne walki ... gala skończy się ok 7 rano. :( racja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Mam nadzieję, że Andrew nie da powodu Dańcowi do zrobienia kontynuacji skeczu o walce Gołoty z Lewiss'em. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Własnie jest po 3 - walka Gołoty ma zacząc się o 5. Łeee przy sobocie zdecydowanie za późno :) ide spać :P 3mam kciuki za Andrzeja (spiąc ofkors:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 a ja tam nadal siedzie i czekam na walke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 ha no i prosze... 2 walka zakończyła sie knockout'em w 4 rundzie więc Gołota bedzie wcześniej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 a ja teraz nie mam dostepu do telewizora wiec powie mi ktos jak tam walka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Na razie jest dobrze; Ruiz juz 2 razy byl na deskach... teraz 5 runda :o Update: runda 6 za nami (Ruiz zapowiadal na konferencji nokalt - ale mu nie poszlo :]); Golota prowadzi na punkty... ... runda 7 -kolejna dla Goloty runda 8 faul: cios po czasie, czyzby 2 ostrzezenie? runda 9 dla Ruisa; dwa sierpowe dostal Golota (ma rozciety luk brwiowy)... 10 - sie dzialo na koncu Ruiz dostal (pada na deski) rowno z gongiem; jego pomocnik sugeruje, ze byl faul... zostaly tylko 2 rundy... 11 w zasadzie dosc rownomierna; obaj zmeczeni... ostatnia runda... oj juz sie balem na ostatnie 30 sekund przed koncem, ale walka sie skonczyla bez nokautu, kto wygral...??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 KONIEC :) Jak nie bedzie żadnego przewału, to wygra na punkty :) Ale zobaczymy :) EDIT no i doopa :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 GOŁOTA PRZEGRAL NA PUNKTY :(( komentowal dla panstwa : ja czyli cvir 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 WIELKA ŚCIEMA Gołota przegrał !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 no normalnie nie bede tego komentowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Te walki śmierdza na kilometr... Ostatnią też powinien wygrać na punkty. ech :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...