Skocz do zawartości
RS

Golota vs. Ruiz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jakie nastroje przed walka ?

Andrzej swietnie wyglada, mam w glebi wielka nadzieje ze to bedzie porzadna walka, ze jego duch walki wykorzysta wszystkie fizyczne mozliwosci jakie posiada nasz najciezszy bokser, i zniszczy rywala :) .

Jestem za nim :!:

Co Wy myslicie ?

btw. o ktorej mozna spodziewac sie jego walki ?..... jestem po calonocnej imprezie i nie dam rady przeczekac calego wieczoru, nastawil bym sobie budzik :P, tlyko niech ktos powiegodzine :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze wstane na walke jutro mam maraton na uczelni od 8 do 20 ;/

IMO don king nie pozwoli endrju przegrac bo endrju to zyła złota tera dlaniego jak zdobedzie pas to nastpene walki beda zakotraktowane na mln$ .... prawa telewizyjne itp itd ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzies sie natknalem na komentarz, ze walka bedzie krotsza niz lot Małysza :) Oby to nie byla prawda, jesli Gołoty nie zjedza nerwy to sa spore szanse na zwyciestwo. Przeciez trzeba byc optymista :)

Ja też chciałbym, żeby walka potrwała dłużej, ale nie będę zły, jeśli Andrzej tak szybko wygra. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma dokładnej rozpiski bo nigdy nie wiadomo w której rundzie sie zakończy pojedynek....

ALe sa przypuszczalne godizny walk. Gdyby Dwie pierwsze walki skonczyly sie w 1 rundzie to Golota musial by wyjsc o godzinie 3 a nie o 6. Nie sadze by bokserzy zmuszeni byli do wyjscia na walke w nieoczekiwanej chwili...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie jest dobrze; Ruiz juz 2 razy byl na deskach... teraz 5 runda :o

Update: runda 6 za nami (Ruiz zapowiadal na konferencji nokalt - ale mu nie poszlo :]); Golota prowadzi na punkty...

... runda 7 -kolejna dla Goloty

runda 8 faul: cios po czasie, czyzby 2 ostrzezenie?

runda 9 dla Ruisa; dwa sierpowe dostal Golota (ma rozciety luk brwiowy)...

10 - sie dzialo na koncu Ruiz dostal (pada na deski) rowno z gongiem; jego pomocnik sugeruje, ze byl faul... zostaly tylko 2 rundy...

11 w zasadzie dosc rownomierna; obaj zmeczeni... ostatnia runda...

oj juz sie balem na ostatnie 30 sekund przed koncem, ale walka sie skonczyla bez nokautu, kto wygral...???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi