Pabloo Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Siemka mam pytanko... Kupiłem ostatnio od kumpla nagrywarke TEAC CD-W512EK [12x10x32x] jest to stary sprzecik (ale zalezało mi ma czyms do nagrywania a nie miałem kasy) Chodzi mi teraz o wasze opinie na temat tego sprzeciwa...nie chodzi mi tu o osiągi tego cacka...ale jakosc....ew.uwagi. z góry thx za odpowiedzi POZDRO 4 all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Mam wersje W512EB. Nie wiem czym sie rozni od Twojej, ale jest to naprawde dobry sprzęt. Służy mi juz czwarty rok i dziala bez najmniejszych problemow. Odczyt coprawda nie jest super szybki, ale do tego mam drugi napęd. Solidna nagrywarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
me.wa Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Puki co mam teaca CD-W512EB, ma juz ze 4lata chyba, nagrywa i czyta wszystkie płytki jakie dostanie. U mnie oprócz troche pożółkłego panelu przedniego niema bardzo widocznych śladów zurzycia, jestem z niego zadowolony ale niedługo zmieniam na dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...