Duszek87 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Witam. Na początek mój konfig: Athlon 2600+ ram 512 ddr kingston Płyta GA7N-400L R9600Pro Sapphire I teraz problem: Zanim kupiłem radka, grałem na gf3ti. Miałem 100 fps ale w smoku spadało do równo 50. Ani wiecej ani mniej. Po wymianie karty na tego radka nadal mam w smoku równo 50 fps, co nie jest przyjemne. Niestety zauważyłem że w zadymach też fps spada do 60-70 :(:( obniżenie jakości smoke'a nic nie daje, z ustawnieniami wydajności tez kombinowałem, V sync to samo Pomóżcie. Dodam że w 3dmarku03 osiągnałem ponad 4000 pkt na zegarach 500/700.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 graj w source bedzie wiecej fps przy lepszym obrazie:] silnik 1.6 jest do [gluteus maximus] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Zmien sterowniki na omegi lub dna. Najlepsze do csa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOOkie86 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Moze wylaczenie AA w sterach karty cos poprawi?? :) -- Pozdrawiam cOOkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Poprostu 1.6 jest stary, na radkach wydajnosc jest kiepska i raczej nic nie poradzisz. qmpel na 9800 pro ma spadki fps :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 [hS.4f] Logan boska rada, ja wole grać w 1.6 niż w css A co do pytania: -robiłeś format ? -próbowałeś inne stery (najlepiej omegi, choć podbno dna też są szybkie w cs'ie) ? -nie masz żadnych zamulaczy ? (zainstaluj ad-aware, SpyBot'a) -w biosie masz napewno dobre ustawienia ? (choć sądzać po wyniku marka to raczej odpada) Ogólnie to dziwna rzecz, ja mam radzia 8500pro (omegi 4.9) i prawie cały czas 100 fps, jak wejde w dymny to spada na 50, kumpel ma 9600se, czyli mocno okrojąnego radka 9600pro i też ma praktycznie to samo co ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heist Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 bo cs 1.6 jest pociach!y !! na moim radku tez tak bylo HIS 9600 PRO .... a za to W CS SOURCE ... w dymie FPS NIE SPADA PRAWIE WCALE:| wiec silnik 1.6 jest do DUUUPY!! nic z tym nie zrobisz ... sam probowalem wssystkiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 to jest cale 1.6 . . . ja na swoim 9100 mialem kolo 100fps prawie caly czas przy smoke fps spadalo ale nie zauwazalnie jesli chodzi o granie natomiast kiedys wpadl mi w rece 9600np sapphire i od tego momentu zaczelo mi przycinac na smoke nawet na 9100 . . . zmiany sterow etc nic nie pomoglo . . . ( oczywiscie podkrecilem to 9600 :twisted: ) inna sprawa to to ze na 9600 duzo lepiej jakos sie gralo z AA . . . ladniej wszystko wygladalo mimo ze w 3dsmarku mniej pkt . . . sumujac to mi sie zdaje ze 1.6 nie lubi radkow 9xxx a przy okazji ma tez zwalony engine wiec trzeba z tym zyc albo zaczac grac w cos innego :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...