fr3zer Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Zamiast tych kingstonow co ent podal lepiej wziac hynixy d43. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RsNeo Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Polecam sam mam Hynix D43 i dzialaja swietnie na FSB 500zmhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Semp - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34905658 - 174 zl ASUS A7V880 - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35050004 - 240 zl (wiem, ze gosc niepewny ale to cena orientacyjna w sklepie - 259zl) 700-(174+240)=286 zl :D Mozliwe ze jeszcze przytniesz na czesciach - poszukaj po sklepach netowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_l_o Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 tego kolesia z asusem już wyczaiłem, a za semprona dzięki. Ale chyba jak kupię w jednym tanim sklepie w łodzi to dadzą mi jakiś rabat :P Obcięło mi jednego posta którego tutaj wysyłałem... Pytałem w nim między innymi, o rzecz, o której powinienem myśleć od początku, a jednak dopiero teraz mi się przypomniało, czy mój obecny zasilacz (niestety codegen 250 czy 280 ) da radę to pociągnąć a jęsli nie to jaki w miarę tani i dobry da sobie radę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Najtańszy nowy zasilacz godny polecenia to modecom 300gtf za ok. 90zł. Trudno powiedzieć, czy ten codegen wytrzyma, czy nie. Ale co jak nie wytrzyma (mądry polak po szkodzie :)). W miarę tani sklep internetowy: http://www.znak.pl Tylko wysyłka chyba nie najtańsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Codegen 250W u mnie dawal rade ,nawet podkrecalem proca na 2100MHz tylko ze ten model pewnie nie ma wtyczki atx4pin wiec jak kupisz nowa plyte to zapomnij o kreceniu na tym zasilaczu bez krecenia z Sempronem spokojnie bedziesz dzialal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_l_o Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 No niestety nie ma... Ale to musi być wspomagane jakimś specjalnym układem czy wystarczy do odpowiedniej wtyczki popodpinać odpowiednie napięcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 te kable wychodza z jednej kupki poprostu 3 kable przeniosa wiecej pradu niz 1 kabel (dokladnie 3 razy wiecej) bez tej wtyczki 4pin przy zbyt mocnym podkerceniu bedzie sie grzal zolty kabel - w ekstremalnym przypadku mozesz przykopcic styk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_l_o Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 spoko czyli mogę sobie dorobić dodatkowy kabel z odpowiednią wtyczką... A później pomyślę o jakimś "cięższym" zasilaczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...