jotmar Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 program automatycznie robi flash, musisz podać nazwę pliku(obrazu)biosu jeżeli program z danym plikiem znajduje się na dyskietce to piszesz : a:nvflash nowy.rom czyli spacja pomiędzy słowem nvflash i nowy i analogicznie jeżeli jest to w katalogu głównym dysku c: c:nvflash nowy.rom ewentualnie jeżeli jest to w jakimś katalogu, to nazwa katalogu(byle krótka, bo DOS nie obsługuje długich nazw) np. c:biosnvflash nowy.rom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 właśnie zflaszowałem moją kartę graficzną jej nowe częstotliwości to 275@550 Jeszcze raz podziękowania dla jotmara :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 eeee to teraz zgłupiałem 8) Twoje nowe taktowanie GPU i memory jest niższe niż w sigu, tak miało być ? cieszę się, że mogłem pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...