Neonix Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 GSN 3d Deskop Zapraszam do ściaganie i oglądania. Filmik pokazuje bardzo fajny Bajerek przyszłość ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Troszke nie pasuje do tego dzialu, a to dlatego, ze jest to soft niezalezy od systemu operacyjnego, a wiec finalna wersja dostena ma byc zarowno dla Windowsow jak i *nixow. Niestety glownym minusem jest to, iz pisany jest w javie, a jak wiadomo ta potrafi zzerach spore ilosci ramu i raczej dziala powolnie. Sama prezentacja jest stara, ale pokaz fajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 wydaje mi sie że ten temat bardziej by Tu pasował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Bardzo prosze jakiegoś Moderatora o przeniesienie tego topicu na dziełu Modyfikacje z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 dal mnie bomba :) ciekawe czy to jest juz stabilne:) i czy bedzie wieloplatformowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Wy chyba nie czytacie moich postow, przeciez wyzej napisalem, ze jest to soft napisany w javie, ktory docelowo bedzie dzialal zarowno na Windowsie jak i systemach unixopodobnych. Co do stabilnosci to jeszcze im troche zostalo, soft powinien sie ukazac mniej w okolicach premiery nowego systemu od M$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 to ze w javie to wiem ale CHYBA inaczej sie zdalnie odpala soft windowsa a inaczej linuksa wiec java tu niewiele ma mowie co mysle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Mialem - mam "to" u siebie, jednak jest mało wygodne.. Trzeba by bylo jeszcze mocno podrasować. na dobrej drodze "to" jest. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 pesek: watpie bys mial dokldnie ten soft, ktory jest prezentowany na tym filmiku, on poki co nie wyszedl poza waskie grono testerow i programistow jesli sie nie myle. Th0m4S: nie bardzo rozumiem w czym problem. Soft pisany w javie na windowsie odpalasz za pomoca java -jar plik.jar, na linuxie jest dokladnie tak samo. Oczywiscie do niektorych/wiekszosci programow dorzucana jest binarka, ktora zajmuje sie odpaleniem wlasciwego programu w javie, ale nie widze zadnego problemy by zrobic wersje dla win32 i dla *nixow. Poza tym, na stronce projektu widnieje informacja, ze docelowo bedzie to dzialac na obu systemach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 pomyłka.. ja mam inny soft:/ http://www.hamar.sk/sphere/ ten.. ale jest jak juz pisalem. niewygodny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...