sinner Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 POMOCY !!!!! robie klona na telewizor i mam czarno-bialy obraz na telewizorze. nie wiem co jest grane bo wczesniej po wgraniu tych samych sterownikow bylo ok. teraz jestem po reinstalce windy, wrzucilem sterowniki i klonuje mi obraz na telewizor ale czarono-bialy. nawet przy simple display przy zmianie na telewizor nie ma kolorow. zmiana PAL`u nie pomaga. POMOCY :cry: moze znacie jakies sterowniczki albo sposob na usuniecie tego "defektu" pomozcie plizzzzzzzzzzzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 ja mialem to samo ale przez moj blad bo mialem wlaczony program ktroy odbiera wszystko na czarno bialo a przelaczylem na dalszy o bylo ok:D zobacz u siebie w tv czy masz wiecej kanalow ktore odnasza sie do jednego gniazda euro 8) powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 przede wszystkim uzywam s-video. mysle ze to jakas wina softu :/ wczesniej bylo ok ale po reinstalce windy zrobilo sie jakies czary-mary i na tych samych sterach jest czarno-bialo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...