funfel Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 czy jest mozliwosc zeby "freesco" albo polopiryna dzialaly z neostrada plus, mialem tak sdi na sieci, ale czy neo+ bedzie na tym dzialac?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 czy jest mozliwosc zeby "freesco" albo polopiryna dzialaly z neostrada plus, mialem tak sdi na sieci, ale czy neo+ bedzie na tym dzialac?? :? na stronie freesco masz specjalna wersje dla neostrady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 "To nie wina Freesco , to wina modemow TPSA one sie poprostu zwieszaja , najczęsciej przy dużych transferach ( u mnie jeszcze nie ograniczyli i trasfer przy sciaganiu dochodzi do ok 280 kB/s , moze dlatego sie zwiesza . Dodam tylko , że testowalem to na routerze sprzetowym i tak somo zwiechy" to jest cytat pewnego goscia, co o tym sadzicie?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 "To nie wina Freesco , to wina modemow TPSA one sie poprostu zwieszaja , najczęsciej przy dużych transferach ( u mnie jeszcze nie ograniczyli i trasfer przy sciaganiu dochodzi do ok 280 kB/s , moze dlatego sie zwiesza . Dodam tylko , że testowalem to na routerze sprzetowym i tak somo zwiechy" to jest cytat pewnego goscia, co o tym sadzicie?? :? aaa zapomnialem neo+ nie dziala pod 95/98 :D pozostaje ci przesiadka na 2000 lub xp co zreszta i tak wyjdzie ci na dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 "To nie wina Freesco , to wina modemow TPSA one sie poprostu zwieszaja , najczęsciej przy dużych transferach ( u mnie jeszcze nie ograniczyli i trasfer przy sciaganiu dochodzi do ok 280 kB/s , moze dlatego sie zwiesza . Dodam tylko , że testowalem to na routerze sprzetowym i tak somo zwiechy" to jest cytat pewnego goscia, co o tym sadzicie?? :? aaa zapomnialem neo+ nie dziala pod 95/98 :D pozostaje ci przesiadka na 2000 lub xp co zreszta i tak wyjdzie ci na dobre :D A to niby dlaczego nie dziala :?: U mnie chodzilo dosc dlugo i zadnych problemow nie bylo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 na jednych dziala a na innych nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 "To nie wina Freesco , to wina modemow TPSA one sie poprostu zwieszaja , najczęsciej przy dużych transferach ( u mnie jeszcze nie ograniczyli i trasfer przy sciaganiu dochodzi do ok 280 kB/s , moze dlatego sie zwiesza . Dodam tylko , że testowalem to na routerze sprzetowym i tak somo zwiechy" to jest cytat pewnego goscia, co o tym sadzicie?? :? aaa zapomnialem neo+ nie dziala pod 95/98 :D pozostaje ci przesiadka na 2000 lub xp co zreszta i tak wyjdzie ci na dobre :D A to niby dlaczego nie dziala :?: U mnie chodzilo dosc dlugo i zadnych problemow nie bylo :? tepsa oficjalnie potwierdzila ze progsy czy tam sprzet od neo+ sie wiesza pod 95/98 i nalezy uzywac innych systemow operacyjnych np 2000/XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awwolf Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 masz specjalna wersje FRESSCo na stronie Fressco dla neostrady - aha mam pytanka czy znasz moze program ANASIL potrzebuje CRACA do wersji 2.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 masz specjalna wersje FRESSCo na stronie Fressco dla neostrady - aha mam pytanka czy znasz moze program ANASIL potrzebuje CRACA do wersji 2.2sorki ale niestety nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...