jajopn Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Mam mały dylemat w tej chwili posiadam płyte msi k7n2 delat i mam mozliwosc wymiany jej na abita an7 za doplata 80zl .Do tej plyty posiadam samprona 2200 ktore na plycie msi chodzi narazie na 195 fsb na 200 nie chce wstac, ale bede mial jeszcze jednego takiego wiec wybiore sobie ktory lepiej chodzi.Do tego mam 2x256 ddr 400 twinmosa cl2,5.pentagram QC-92cu 1.Czy oplaca sie zmieniać moja msi na abita 2.Czy uzyskam lepsza wydajność 3.Jak sprawuje sie SoundStorm z gory wielkie dzieki za wszelkie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Mam mały dylemat w tej chwili posiadam płyte msi k7n2 delat i mam mozliwosc wymiany jej na abita an7 za doplata 80zl .Do tej plyty posiadam samprona 2200 ktore na plycie msi chodzi narazie na 195 fsb na 200 nie chce wstac, ale bede mial jeszcze jednego takiego wiec wybiore sobie ktory lepiej chodzi.Do tego mam 2x256 ddr 400 twinmosa cl2,5.pentagram QC-92cu 1.Czy oplaca sie zmieniać moja msi na abita 2.Czy uzyskam lepsza wydajność 3.Jak sprawuje sie SoundStorm z gory wielkie dzieki za wszelkie odpowiedzi 1. TAK 2. TAK 3. Najlepsza zintegrowana karta muzyczna jaką widziałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajopn Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 A jak wyglada zgodnosc tego abita z pamieciami twinmosa slyszlem ze sa problemy prawda to czy tylko mity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 A jak wyglada zgodnosc tego abita z pamieciami twinmosa slyszlem ze sa problemy prawda to czy tylko mity Ja miałem problem z Twinmosami (Infineon) na NF7 - o AN7 nic nie słyszałem, ale warto się jeszcze kogoś spytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 faktycznie twinmos z nf7 niezbyt działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...