y4r0 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Jestem posiadaczem nagrywarki DVD takiej jak w temacie czyli LiteOn SOHW-1213S i mam z nią mały problem, podczas nagrywanie nie mogem uzyskać maxymalnej prędkości pomimo iż płyte można nagrywać x8 czy nawet x12. Pisze że do zakoczenia nagrywania pozostało 2:50 minuty, a gdy czas sie ten skończy to nagrywarka jest dopiero w połowie. Czy wiecie co jest problemem, czy jest to wadliwy model, coś zle ustawiłem lub może czegoś nie zrobiłem ... ??? Bedem zatysfakjonowany z każdej dobrej rady :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 witam ja mam taką nagrywarkę i pierwsze co zrobiłem to wgrałem bios od sony dru 710a zapis i odczyt polepszył się dzisięcio krotnie(chodzi mi o ilość błędów pif i pi) napisz coś więcej o swoim sprzęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 DMA ? :-] lewe nośniki ? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 :arrow: taśma 80-cio żyłowa :arrow: DMA :arrow: ASPI :arrow: firmware :arrow: nośniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y4r0 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Znalazłem tego biosa ale czy nie bedzie problemu z tym że nagrywarka LiteOn a bios z Sony ?? Aha a nośniki nie są lewe tylko ze sklepu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 u nas na forum jest to gdzieś opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y4r0 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 No więc znalałem bios do tej Sonówki i niestety nipodziałało na nawet jeszcze gorzej ... Udało mi sie znleść bios do LiteOn'a ale jeszcze nowszej wersji i teraz nagrywa tak jak powinno czyli 10 min a nie 30 :D:D Za wszelką pomoc bardzo dziękuję ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 ja wgrałem dzisiaj najnowszy wynalazek ze strony http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html 1213s@1653s i jak na razie sprawuje się spoczko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...