timmon24 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Mam poważny problem z moim zasilaczem . Polega on na tym że w momęcie uruchomienia komputera przez jakieś 10-20 min zasilacz wydaje takie dosyć głośne odgłosy charczenia (tr tr tr)jakoś tak to sprawia wrażenie jakby do zasilacza dostała się jakaś śróbka albo coś wpadło małego do dolnego wiatraczka -- takie sa moje przypuszczenia ale nie mam penwosci Spotkał sie moze ktoś z was z takim problemem ? Zaczynam sie bać o zasilacz i o kompa :( z góry thanx za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 a jak mam to sprawdzić musze rozkrecac zalilacz ? ale jak to mam go od 3tygodni i mialby kończyć swój zywot przeciez ludzie na takim zasialczu maja znacznie lepszy sprzet i max podkrecony i wszytsko smiga moze dostałęm wadliwą serie tego zasilacza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
\\ MarcO // Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 8) Ja tez niedawno zakupiłem Chiefa ale model 420W , jakoś po włączeniu też słychać terkotanie (tr tr tr) poprostu wiatraczki są takie kiepskie ale ten hałas nie jest zbyt głósny u mnie :wink: heh a mysłałem ze tylko lekko bedą szumieć :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 ja zamiast wymieniac wentylator w Linkowrldzie wymienilem Linkworlda na Chiefteca..na razie chodzi cicho..mam nadzieje ze nie zacznie mi terkotac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek P Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ja, kiedy pierwszy raz uruchomiłem Chieftec'a, to wentylatory w ogóle nie działały. Ktoś mi też mówił, że miał na początku problemy z tym zasilaczem. Jeśli problem sam nie ustąpi to powinieneś oddać go z reklamacją. Niewiem dlaczego, ale z tymi Chieftec'ami coraz więcej ludzi ma problemy na początku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...