Slayer Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Właśnie zciagam Mandrake 9.0, ale może leprzy Red Hat 8.0? Poradźcie coś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 A może Lindowsa 2.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuakeR Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Widac od razu ze jestes poczatkujacy i mylisz pojecia "linux" i "dystrybucja linuxa". Odpowiedz na *temat* zapytania: najlepszy jest linux 2.2.22 + openwall, ewentualnie 2.4.19 + grsecurity. No chyba ze interesuja cie nowosci to polecam 2.5.38. Odpowiedz na to o co chciales zapytac ale bledny dales temat (choc licza sie dobre checi :) ): najlepsza jest taka dystrybucja która posiada twój lokalny guru linuxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ......Słuchaj...może nie jestem aż nazbyt obeznany w Linuxsie, ale pracowałem tylko z Red Hatem 7,3 i kiedyś na starym Mandrake. Nie bierz odrazu mnie za poczontkującego- wiem, że chodzi ci o kernel, ale pytam sie normalnie- który z nich leprzy- proste, co? To tak , jakbym nie znał Windowsa XP, a znał na pamięć Windowsa 2000 i 98/95., a ty mnie brałbyś za początkującego. Prosiłem o krótką wypowiedź, a nie udawadnianie mi czegoś o sobie samym, ok? :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 A co do ,,Guru Linuxa" :lol: :lol: O ile coś takiego jest wogóle :wink: nie znam. U mnie w budzie coś tam się orientują, ale nie znacznie lepiej ode mnie. Używają Red Hata 7.3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Właśnie zciagam Mandrake 9.0, ale może leprzy Red Hat 8.0? Poradźcie coś :)Tak, po "p" piszemy "rz" :P Wracając jednak do tematu... Zarówno Mandrake'a 9 jak i RedHat'a 8 jeszcze nie ma :-) Według tych informacji (http://www.linuxcompatible.org/article.php?sid=225) nowy RedHat pojawi się w poniedziałek (cholera, a ja dopiero zessalem 7.3), a Mandrake... o kurcze! Wlasnie pojawil sie final :-))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 wg mnie najlepszymi dystrybucjami sa slackware a zaraz za nim redhat, reszta z roznych wzgledow nie przypadla mi wogole do gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 oczywiscie najlepsza dystrybucja jest slackware :P pozniej debian, PLD dlugo, dlugo nic i cala reszta... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 oczywiscie najlepsza dystrybucja jest slackware :P pozniej debian, PLD dlugo, dlugo nic i cala reszta... :lol:.... pozniej dlugo, dlugo nic i windowsy ;))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Gratuluję autorowi tematu wiedzy z języka ojczystego. PS. Również gratuluję posiadania procesora Intel Pentium4 Celeron 1700. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Hihihi Quaker znowu wqwia ludzi :P Ja jest za RH (chyba bo bede go mial dopiero za kilka dni :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Lisek czy mandrake9.0rc3 to juz final? bo ja widze na ftp.sunet.se dopiero rc3 :/. Jak znasz linka do final to podaj tu albo na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Lisek czy mandrake9.0rc3 to juz final? bo ja widze na ftp.sunet.se dopiero rc3 :/. Jak znasz linka do final to podaj tu albo na priv. tutaj masz spis ftp'ów z mandrake 9.0 final: http://pst.mandrakesoft.com/en/TMPDOWNLOAD.php3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Lisek czy mandrake9.0rc3 to juz final? bo ja widze na ftp.sunet.se dopiero rc3 :/. Jak znasz linka do final to podaj tu albo na priv. Nie, RC3 to RC3 :) Czyli ostatnia wersja przed finalną... zawiera troche nieco starszych rzeczy... Ale co za roznica, ja i tak nie chce Mandrake'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Lisek czy mandrake9.0rc3 to juz final? bo ja widze na ftp.sunet.se dopiero rc3 :/. Jak znasz linka do final to podaj tu albo na priv. tutaj masz spis ftp'ów z mandrake 9.0 final:http://pst.mandrakesoft.com/en/TMPDOWNLOAD.php3 dzieki cOyOte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Hm, leprzy ? ;] Lindowsa odradzam bo to guwno. Na poczatek moze byc chyba mandrake. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Gratuluję autorowi tematu wiedzy z języka ojczystego. PS. Również gratuluję posiadania procesora Intel Pentium4 Celeron 1700. czyli w sumie gratulujesz inteligencji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...