matas Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Witam => Więc tak: :P Mam Radeon'a 9550 Gigabyte 128MB no i: __________ - Na Omegach 2.5.91: Wszystko crash'e etc. - Na Omegach 2.5.67: W NFSU2 jak włącze AA to nic nie widać (wszystko czarne) tylko widać same światła i neony :( W D3 niektóre ściany są całe czarne - tak jakby bez textur - wogóle też tam mam ciemności ;[ AA wylaczone - Na Omegach 2.5.58: j/w. __________ EEE no więc co robić?? Bo sie ciesze, że sie przesiadłem z GF2MX ;] a tu takie cyrki... Help ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 może wyłącz fast writes- pomaga najczęściej w podobnych problemach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 zebys nie mial czarnego screena w nfsu2 sciagnij patcha poprawke do nfsu2 , ja uzywam 2.5.90 i wszystko mi smiga jak zloto na 2.5.58 takze mi smigalo pieknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 U mnie update 1.1 nic nie pomaga,dalej ciemno (tak samo bylo w demo) Pomaga natomiast danie na OFF LIGHT TRIALS lub LIGHT GLOW w opcjach. Reszta na maxa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matas Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 No, zaraz zainstaluje DNA 3.0.4.9 i zobacze jak to bedzie ;D Wy tez zawsze macie takie problemy? ps. jak instalowalem omegi to dałem FastWrites OFF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 spoko u mnie tez tak bylo w demku NFSU2, wystarczylo wylaczyc Fullscreen Antialiasing :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matas Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 wiec jak zainstalowalem DNA 3.0.4.9 to to samo :/ witchman -> ale ja chce AA! ;D EDIT: Patrzalem w BIOS-ie i FastWrites mam wylaczone :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Zobacz co pisalem wyzej. FSAA mam wlaczone i chodzi ok. Na 9550 ofkoz;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matas Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 No dobra, thx zastosuje sie, ale co z innymi grami (D3 np.) ?? bo tam tez mam takie ciemnosci... jak dam r_gamma np. na 10 to sie rozjasnia tylko to co widac. reszta jest czarna ;[ heeeeelp:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Hmm, w D3 to ogolnie ciemno jest jak w d... :P Jak wlaczysz latarke to nic nie daje? Bo gamma faktycznie tam sie nic nie zdziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banjox Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 MAM PODOBNY PROBLEM.JAK WYŁĄCZYĆ AA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knmisiek Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Na 100% działa wszystko na Omegach 2.5.90 a na dodatke zauważyłem zwiększoną wydajność. Poprzednio miałem 2.5.58 i heheh była ciemność na AA a teraz super, ale i tak nie używam, wole 1280x1024 w NFS U 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolman Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Na starszych omegach tez mialem ten problem. Musze sprawdzic 2.5.90. Na razie mam catalyst 4.11 i też jest dobrze. BTW: może ktoś wie czemu mi sie nie chce wlaczac Ati Control Panel w XP (wyskakuje blad pamieci czy czegos tam)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matas Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 no juz wszystko sie udalo, tylko ten doom.... a srac go. dzieki za pomoc :] omegi 2.5.90 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjal Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 heh, czyli jednak to kwestia gry :D a już robiłem w gacie, że kupiłem feralny sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...