WaWrzOL Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 (edytowane) Plyte mam polozona na biurku i po wyciszeniu dysku zaczal mnie denerwowac oglos piszczenia cewek :evil: Oszalec mozna... Spotkal sie ktos kiedys z tym problemem? Narazie mysle aby je opatulic pianka albo nawinac nowe. Edytowane 20 Lutego 2005 przez WaWrzOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJiM Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 :cry: Ciekawa sprawa mam juz 2 płyte bx133 i nie miałem nigdy podobnego problemu :evil: :roll: Moze to wina zasilacza :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 (edytowane) Przy poprzednim zasilaczu tez brzeczaly tylko wtedy myslalem ze to wina wiatraka ktory sie kreci bardzo bardzo wolno :) Odlacz wszytskie witraki w kompie, wylacz glosniki bo wzmacniacz tez szumi... i przyloz ucho do cewek ktore sa zaznaczone czerwonym kolkiem i jesli ich nie slyszys to podaj jakiej marki masz zailacz :wink: EDIT:Po dluzszym obserwowaniu cewek zdalem sobie sprawe z ich brzeczenie jest sychroniczne z praca dysku.. EDIT2: Wiem jednym watku lechoo napiasal w czym lrzecz :) Jutro zaleje klejem cewki i powonno pomoc.. :? EDIT3: Przed chwila zalalem cewki pistoletem do kleju - efekt? Czy ktos wie co moze odpowidac za brzeczenie w monitorach? :twisted: Ceweczki zamilkly na wieki.. :) :wink: A tak to wyglada w praktyce... Edytowane 20 Lutego 2005 przez WaWrzOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...