kazik2000 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Robert Kubica vs Michael Schumacher??? Na stronce http://www.ford-muecke.com/mueckemotorsport/ jest ankieta, na najlepszego kierowcę 2004 roku. Wiem, że taka ankieta teoretycznie nic mu nie da, ale dlaczego by nie pokazać że Polak jest popularny. A jest to oficjalna strona Racing Teamu ASL, więc kilka głosów więcej nie zaszkodzi. To by było coś :) PS: Zdaję sobie sprawę że ten topic może być uznany za głupi i będzie usunięty, ale ja bym był zadowolony gdyby Polak ścigał się w F1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 topic wcale nie głupi.. miło było by popatrzeć na rodaka w bolidzie u boku Schumachera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 obok ? chyba jak go szmacher dubluje niewidze go w zespole innym niz minardi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 przepraszam LPC... chwilowo sie rozmarzyłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 e tam taki talent jak Schumi rodzi sie raz na 100 lat :P poza umiejetnosciami liczy sie inteligencja i taktyka :P a Kubica mial lekka dupe i byl nieduzy to wygrywal w gokartach z bydlakami i teraz cwaniaczy :P tak czy owak w teamie Ferrari szybko nie zagosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Niech jeździ w Sauberze :) I tak będzie spox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 ponad 40% ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 e tam taki talent jak Schumi rodzi sie raz na 100 lat :P poza umiejetnosciami liczy sie inteligencja i taktyka :P a Kubica mial lekka [gluteus maximus] i byl nieduzy to wygrywal w gokartach z bydlakami i teraz cwaniaczy :P tak czy owak w teamie Ferrari szybko nie zagosci ;) Zapomniałes napisać o najważniejszym bo przedewszystkim w F1 liczy się niestety KASA!!!!!!! Co do lekkich [gluteus maximus] to Schumi do spasionych nienależy raczej. (tak jak 99% kierowców F1). Poprostu do każdego sportu trzeba miec predyspozyje, ot co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Moze wkońcu uda mu sie dostać do F1 ;) nie musi odrazu isć to Ferrari sa jeszcze inne teamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Ale raczej nie ma wystarczająco bogatych sponsorów jak co poniektórzy kierowcy przyjmowani właściwie tylko z tego względu przez słabsze zespoły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 A ja słyszałem gdzieś wypowiedź że Kubica sponsorów gotowych wyłożyć kaskę ma.... tylko nie wiem czy to plota czy fakt rzeczywisty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 a ja mu zycze jak najlepiej, w koncu jakis Polak zaistnieje w motorsporcie tak na dobre :) Swoja droga LPC tylko narzeka i narzeka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 e tam narzekam , wiem ze sam start juz był by wielkim sukcesem (firstpolakko w F1) ale badzmy realistami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Doczekalismy sie polskiego koszykarza w NBA to i doczekamy sie jakiegos scigacza w F1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Doczekalismy sie polskiego koszykarza w NBA to i doczekamy sie jakiegos scigacza w F1 ;) Ja bym wolał aby Kubica więcej jeździł niż Lampe grał ;):lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 lampe przynajmniej gra, nie tak jak cezarycezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 z tego co pamiętam, to Schumi też nie zaczynał w Ferrari. P.S. Kubica ma już 50% :D , oby tak dalej, jak się dostanie to może nam podziękuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Hehe, ścigałem się kiedyś na zawodach z kubicą :) kategoria MŁODZIK 02 miał najlepiej przygotowany sprzęt, 2 kartingi (to wtedy była raczej rzadkość). Podchodził do tego bardzo zawodowo i mu się udało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 52% -pierwsze miejsce :D...Jeszcze troche by sie przydało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Nie ma to jak patriotyzm kibiców ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 pewnie 95% oddanych na niego glosow pochodzi z PL ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...