adeon Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Witam! Jako, ze jest to moj pierwszy post, chcialbym sie przedstawic ;P Jestem adeon, niegdys staly bywalec grupy benchmarka, teraz nieco mniej aktywny. Przejdzmy jednak do rzeczy. Dysponuje kwota ok 80 zl na chlodzenie (oczywiscie air-cooling) procka. Zastanawialem sie nad P Freezeone QC-80AlCu, ale niedawno wpadl mi w oko pewien miedziany green cooler - http://allegro.pl/show_item.php?item=34672968 . Miedziana konstrukcja wyglada na solidna, wentylator wprawdzie nietypowych rozmiarow, ale mysle, ze bedzie spelnial swoja role. Ma ktos moze takie cus ? Niestety nigdzie nie znalazlem zadnych testow tego coolera, jestem wiec zmuszony zapytac tutaj. Aha, proc, ktory mialby byc chlodzony to AXP 2000+, ktory bedzie podkrecany na miare mozliwosci coolera i MoBo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Odpuść go sobie i weź Pentagrama, uwierz: miałem oba i wiem co potrafią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Pentagram, oprócz proca przynajmniej schłodzi też mostek północny dolną część grafy, pamięci... Poczułem co pentagram potrafi, jestem za nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adeon Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Dzieki za odpowiedz. Macie racje, lepszy bedzie pentagram - zawsze to cos markowego, a firma Green Cooler jakos nie przemawia do mnie i chyba na zmiane sie nie zanosi. Pozostaje tylko jeden problem - nie bedzie klopotow z zamontowaniem tego coolera na Abicie NF-7 rev.2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...