tumeks Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 WitaM! Mam taki dziny problem nie iwem jakie to moze byc urządzenie. Jak włączam windowsa włączam muze i jak cos pisze na gg w wordpadzie albo gdzieś tam to muza się przycina i ciągle tak jest nie wiem czego to jest wina. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Czy inne programy też powodują takie jazdy czy tylko te które używają klawiatury? Użyj trzech króli (ALt + Ctrl + Del:)) i sprawdź co tak obciąża Ci proca. Zidentyfikuj ten proces i jeśli to jakiś znany Ci program to go odinstaluj (może jest nowsza wersja która nie odwala takich numerów) a jesli to coś czego nnie znasz to najpierw jkiś antywir a potem Ad-awere. Jeśli procek nie jest obciążony to nie mam pomysłów (chociaz antywir i Ad-awre tez zastosuj może się jakiś ukrywa). Zakładam, że DMA dla dysku masz już włączone. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 MI to śmierdzi jakiś wirem albo prawdopodobnie coś sie w Windzie zjechało. Też kiedys miałem podobny problem i zarobilem atualizacje windowsa i wysztko działało potem poprawnie. Też ci to polecam zrobić. (u mnie działo sie to wszystko na winXP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Antywirem i ad wareami sprawdzałem i nic nie wykrylo. Reinstal zrobiłem i nic nie dało DMA mam włączone i nie wiem co jest aktualizacje tez mam mi sie wydaje że to wina dysku(w kieszeni) i tak hcce kupić nowy to zoabczymy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...