tumeks Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 WitaM! Mam taki dziny problem nie iwem jakie to moze byc urządzenie. Jak włączam windowsa włączam muze i jak cos pisze na gg w wordpadzie albo gdzieś tam to muza się przycina i ciągle tak jest nie wiem czego to jest wina. :( Windowsa juz kilka razy przeinstalowywałem :) i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Zmien na classic skin i powiedz czy pomoglo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Zmien w Biosie APIC na Enabled i MPS version z 1.1 na 1.4 :) Milego Sluchania aha, te zmiany to tylko przed formatem, bo inaczej windows dostanie swira albi NIC sie nie zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 W BIOSIE: PCI Latency 32 zmień na 64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...