Fineline Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Zakleiłem nóżki (jak w schemacie) na 2.3V a dokladnie to zamalowalem lakierem do paznokci i komp woglole ni wystartował. Nie wiem o co mu chodzi... Co dziwne w standardzie ma chyba 2.05V a Speedfan wskazuje 2.07V (Bios-2.056V). Co się stało i jak mu pomóc? Pozdro Fineline Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 moze zamiast lakiery spróbuj taśmy klejącej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fineline Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Tasma nie zdala egzaminu. Zaciski ja sciagaly bez wzgledu na mocowanie, dawalem dluzsza aby sie zawinela o proc ale i tak zostala sciagnieta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 to pewnie lakier zachował sie tak samo a jak miałeś taśmą załatane to startował normalnie ( bo była ściągana od razu) ? moze jakoś zakleic w slocie a nie na procku np przy wkładaniu wcisnąć jakis cienką folię np z okładki na ksiązkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fineline Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 W slocie jest szczelina na 5mm Ale jest to juz jakis pomysl. A może to wina biosu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 wiesz chodzi mi o to ze ucinasz sobie tasiemke szerokosci jednego pina i wsuwasz tą tasiemke do slotu trzymasz z boku i wtedy wsadzasz procka a bios chyba nie ma tu nic do rzeczy bo tulko chcesz podbic napięcie chyba ze chcesz coś innego a tak w ogole to co planujesz z tym prockiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fineline Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Chce go pociagnac na conajmnej 504Mhz. Jak dalem przy terazniejszym napieciu (2.07V) to pochodzil 10 min i padł więc chyba trzeba je podwyzszyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 tylko spytam coolerek porzadny ?? pasta jest (najlepiej srebrna)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 mam ta sama plyte wg mnie ona sama ustawia nominalnie 2.05 zamiast 2.0 ja zakleilem piny klejem Distal(taki dwuskładnikowy jak Poxipol) trzyma dobrze lakier do paznokci jest penisowy, bo nie trzyma sie i odpryskuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fineline Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 coolera wiekszego juz nie moglem dac na slot1: Titan ttc- d5tb3 na silikonie, 80x80x25.tem jest stala 29C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 jak ci sie udało załozyc coolerek z socketa na slota ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fineline Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Magia :-) Zrobilem swoje mocowanie, nie bylo innego wyjscia tylko sciagnac go mocno drutami do proca. Oczywiscie uwazalem, zeby zwarcia nie zrobic tymi drutami ale działa. Wentyl jest tuz obok pamiatek i 5cm nad karta graficzna. Przejalbym sie tym ale mam jeszcze nawiew na przedzie obudowy wiec dostarcza on chlodnego powietrza... :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fineline Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Zakleilem ladnie tak jak w schemacie na 2.2V i co??? i SPADLO na 2.05 z 2.07!!! O CO CHODZI????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...