Fallout Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Siemka.. Mam problem.. w undergroundzie 2 mam jakies 30 klatek :( bez antyaliasingu co wydaje mi sie ze to malo.. Zauwazyulem ze w sterownikach w opcji SMARTGART prędkość AGP jest wogole wyłączona a kiedy chce zmienic na 8x lub 4x to prosi o ponowne uruchomienie komputera. No to robie to co chce no ale caly czas jest wyłączone Co moze byc przyczyną tego, że nie mogę włączyć AGP ??? Próbowałem rożne wersjke sterowników Pomocy !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Sterowniki AGP do plyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 a agp w biosie włączone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1963 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 wywal sterowniki,warunek konieczny najpierw wgrywaj stery chipsetu płyty głównej.a nie grafy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 tak to byly stery od agp :P dzięki :P heh zapomnialem o tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...