kassiunia Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Oprogramowuje znajomym komputer. Jest tak stary, ze musiałam zainstalować WIN95. Na początku wyskakiwał mi jakiś błąd: :twisted: :idea: "Instalator nie moze utworzyć plików na dysku startowym. Instalacja systemu windows nie jest możliwa. Jezeli masz system plikw HPFS lub Windows NT musisz utworzyc partycje rozruchową MS-DOS Jeśli masz server LANtastic lub kompresje super-stor wyłącz je przed uruchomieniem instalatora" :idea: Zmianiłam więc system plików z FAT32 na FAT Instalator poszedł bez problemu ALE... nie WINDOWS widzi teraz partycji z FATem32. Przecież nie poformatuje wszystkiego FATem, bo tam mozna tylko tworzyć partycje niewiele pona 2Gigiwe - mam porobić 20 małych dysków??? CO Z TYM ZROBIC?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Stara wersja windows95. Windows 95 obsługuje FAT 32 dopiero od wersji OSR2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Dzięki w takim razie mam problem z głowy. Szukam nowszej wersji. Dzięki w takim razie mam problem z głowy. Szukam nowszej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...