nitz Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Mam taki problem. Założyłem właśnie Pentagram QC 92 Cu. Działa poprawnie, natomiast nie działa licznik obrotów RPM kiedy uruchamiam PC Alert. Próbowałem też bez regulatora obrotów - dalej to samo. Czy ktoś może wie dlaczego?? Sytuacja się powtarza też, kiedy włoże wtyczke do systemowego wejścia na wiatraczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Sprawdz na innym wiatraczku czy obroty są mierzone poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Nic nie zrobiłem i nagle działa. No może raz dotknołem wiatraka i mnie uderzył dość mocno, potem się zwiesił komp, a po restarcie działa. Nie wiem czy miato to coś wspólnego ale nic. Dzięki bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...