trutututu Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 ktos wie jak sprawuje sie ten klej ? nigdzie nie moge znalezc dokladnych info na jego temat a chcialbym dac radiator na R9550.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 jak zalmanek skleic sklei zadna sila nie rozklei :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 to mialo mnie podbudowac jak mniemam? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Sprawuje się tak , że jak przykleisz radiator to już tam zostanie do końca, a ciepło przewodzi bardzo dobrze - mam nim przyklejony radiatorek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 to ze tam zostanie mi nei przeszkadza bo mam uwalony rdzen czyli nie mam gwary :/ a ten radiatorek to tez na grafie czy moze NB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 zamontwalem happy jestem wszystko ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 ja takiego zalmanka kleilem na pasive na R9100 wiec z 9550 sobie poradzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 pogralem pogralem i mam vpu recover :( wiec chyba sie przegrzewa prawda? co radzicie? moze ja wystawic na allegro? ustawienia ktore wypracowalem na razie jako bezpieczne to 330/540 :( moze uda mi sie wiecej ale cisza nie jest warta 50 mhz na rdzeniu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 może jakiegoś wentyla do niego przykręc albo cuś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 mam papsta na nim zreszta co mi po wentylu jak radiator sie ledwo nagrzewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...