apodoslki Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 jak moge postawic serwer ftp na neo i win xp!! neo mam podzielone na serwie na linuksie slacker port 21 jest przekierowany zainstalowałem no-ip chodzi!! postawiłem u siebie ftp cesar :D i zaczeły sie schody jak to skonfigurowac zeby ruszyło:D ftp ma byc u mnie na kompie czyli xp podrawiam i prosze o pomoc bo mi sie pomysły skonczyły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Nie wiem jakie są opcje w tym programie co podałeś ale wiem jak skonfigurowac FTPguild - Moze to ci coś podpowie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apodoslki Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 :D zassałem ten programik FTPguild teraz bym cie prosił o pomoc:D UPDATE dzieki dałem soie rade :D pozdro :o :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...