B000 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Witam... Mam odtwarzacz DVD taki jak w temacie... Wersja BIOSu v1.01... Nie mogę odtworzyć płyty DVD+RW z nagranym plikiem... Czy istnieje możliwość zmiany BIOSu na taki, aby odtwarzał płyty DVD+R/RW, czy muszę kupić nowy napęd?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 hmmm.. mam ten sam naped.. i powiem Ci ze nie prubowalem odtwarzac dvd+r.. za to dvd-r odtwarza.. zobacz na stronie lg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Ten napęd nie obsługuje DVD+RW, moze jest jakiś nieoficjalny bios który dodaje obsługe DVD+R/RW, jednak nigdy takiego nie udało mi się znalezć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Ja tez mam pytania otoż posiadam ten sam model DVD-ROMu i za cholere nie moge znalezc info na tamat updatu BIOSu, bo na stronie LG juz chyba o tym modelu zapomnieli wiec: 1. ktory bios jest najnowszy i link jesli mozna plz... 2. mam tez nagryware LG i wiem ze tam jest rygor w updacie wiec: a]czy musi byc ten naped (dvd-rom) jako jedyny na tasmie b] czy musi byc na secondary master c] czy trzeba wgrywac po kolei wersje biosu Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 hmm... przydalaby sie odpowiedz, bo ostatnio cos duzo plyt nie chce mi czytac ten DVD-ROM od LG, a mysle ze update biosu by mogl troche pomoc (w koncu ten moj bios jest podstawowy, ponad 3 letni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Ja też mam te problem gdzie można znależć bios to dego napędu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.czubkowski Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Witam.ja też mam identyczny problem z tym dvd. Przeszukałem już na wskroś cdrinfo i nic nie znalazłem. ma ktoś może jakieś inne sugestie... byłbym wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Tez nie znalalezm, chodzi mi glownie o info jak to sflashowac i o najnowsza wersje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbiak Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 kiedys tez kombinowalem ze zmiana biosu w tym modelu znalazlem jeden nowszy bios wgralem go ale naped dziala jeszcze gorzej niz kiedys tzn nawet orginalne plyty niedzialaja taak jak powinny co do dvd r+ te plyty nie sa obslugiwane i chyba jedynym wyjsciem jest kupno nowszej wersji tego napedu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...