MaKaR Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 mam pytanko zrobiłem płyte mulisesyjną nagrałem tam 300 mb a teraz chce dograć to nero pokazuje mi ze na tej płycie jest 800 mb zajęte co co chodzi :?: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 podejrzewam ze zamknąłęś tylko sesje a płytę pozostawiłeś otwartą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 specjalnie dawałem otwartą sesje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 to oznacza jakiś błąd - ja też kiedyś miałem niezłego zonka - katalog miał chyba 1 Mb, na płytce od cholery wolnego miejsca a tu wyskakuje że się nie zmieści ale go wyrolowałem i każdy pliczek z tego katalogu osobno wrzucałem i było ok 8O jakieś dziwne zonki, nie wiecz czego to wina, czy nero???(u mnie raczej nie Nero bo jak chcialem zgrać na dyskietkę) to to samo : za mało miejsca!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ludzie pomóżcie bo nie kumam sytuacji :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 a to jest twoja pierwsza multisesyjna plyta czy juz wczesniej nagrywales i ta ci nie poszla ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...