samhain Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Wiem, ze pytanie moze wydawac sie tendencyjne, lecz chcialbym znac na nie odpowiedz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 bx133 - sentyment i niesmiertelny (jeszcze) BX st6 - agp 4x jezeli mialbym bx133 to bym sie pokusil o mod tualitina, a jezeli wymiana calego kompa to chyba st6, choc jutro sie pobawie tez asusem tusl2-c bo ten abit st6 mnie troche denerwuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Tendencyjna odpowiedź na tendencyjne pytanie oczywiście że Celek 1200 i ST6 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 No i chyba wszystko jasne - thx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 a ja tendencyjnie z sentymentu :) bierz to starsze teraz sie takich jusz nie robi...... :) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...