Trendzik Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Mamy komputery podpięte w sieć, za pomocą Routera. Podzielona Neostrada+... i działa. Ale nie wiem jak mam udostępnic jemu moj dysk '' D '' i on nie wie gdzie ma wejść aby zobaczyć czy jest dostępne... Pomocy.... !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 a jaki system :?: jesli win xp: klikasz prawym guzikiem na folder i "udostepnianie..." upewnij sie ze oboje jestescie w tej samej grupie roboczej a potem juz tylko "otoczenie sieciowe" i korzystacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 a jak zmienić grupe roboczą ?? ... bo przy instalacji Windowsa ja u siebie zostawiłem GRUPA_ROBOCZA a na drugim kompie był już Windows , i nie wiem jak jest. Nie ma nic takiego jak otoczenie sieciowe :( ...szukałem i lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Prawy klawisz myszy na Mój komputer > właściwości > Nazwa komputera > zmień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...