sadd@m Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 mam wersje 0.401 wczesniej wszystko chodizlo bez problemu, jednak ostatnio sformatowałem dysk i zainstalowałem dc++ na nowo, i teraz mam problem mianowicie lista hubow otwiera sie bez problemy moge wchodzic na huby szukac plikow, pobierac listy uzytkownikow konkretnych uzytkowników, ale gdy zaczynam sciagac jakikolwiek plik wykakuje mi okineko DC++ has crashed dokładnie komunikat brzmi "DC++ just encountered an unhandled exception and will terminate. IF you plan on reporting this bug to the bug report forum, make sure you have downloaded the debug information (DCPLUSPLUS.pdb) for your version of dc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 zainsaluj sobie nowszą wersję :arrow: są już dwie nastepne po 0.401 ,ale dalej niestabilne :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadd@m Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 no dobra ale wczesniej poltora roku dzialalo bez problemu !!!! a za te nowsze wersje to mozna bana dostac na wiekszosci hubów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...