SACZI Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 A konkretnie: ile jest dostarczanych kabli SATA? I co jeszcze powinno sie znaleźć w pudle z płytą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Na pewno musi być instrukcja, a jeśli jest to w instrukcji pisze co jeszcze powinno być :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Jeden kabel S-ATA, Jeden 80Conductor IDE i 1 taśma Floppy, zaślepka do tylnego panela wtyczek, 1 śledź z 2xUSB i 2 portami IEEE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Hirotaro bardzo dobrze, ze napisałeś co powinno sie znajdować w pudle z płytą. Ja miałem dokładnie to, co napisałeś. Nie toleruję pewnego zachowania sprzedawców, które polega na podbieraniu klientom wyposażenia ze sprzedawanych im podzespołów. Pytanie zadałem, bo wczoraj oglądałem porównanie Abita AN7 z Asusem nForce2 Dx. AN7 ma w standardowym wypasie 2 kable SATA (a przecież SL tez ma RAID!). Przy kupnie zagadnąłem sprzedawcę o kabelki SATA i odpowiedział mi, że one przecież są pakowane pojdynczo ... drugi zatem mógł zniknąć. Sprzedawca spuścił mi cenę płyty o 15 PLN ... a przecież to jest cena kabla ... Niemniej dzięki za uspokojenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Spoko. Ja do ASUSa A7V600 też dostałem 2 kable. Teraz i tak używam właśnie tamtego, bo jest dłuższy i ma fajny czerwony kolor :) Swoją drogą ASUS daje też do płyt taśmę 40Conductor IDE, ale w sumie te wersje DELUXE ma droższe, więc pewnie dlatego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...