DrizeR Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 (edytowane) 8 Edytowane 7 Października 2007 przez DrizeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 no ja mam pomysl win98se i fat32 + 160GB ;) a dzwieki to normalne, schowaj dysk w obudwie i nie powinno byc problemu ;) btw. ale nawaliles tych partycji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 a moze jednak zainstalujesz sobie win xp...? sprzet przeciez masz niezly... a jesli z jakis powodow koniecznie musisz miec 98, zainstaluj sobie service pack'a stad moze pomoze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 ja nie zartowalem ;) 1. z tym schowaniem i generalnie powinno pomoc! 2. z win98, taki duzy dysk to nie jest dobry pomysl, nie wiem czy poprawka ktora zasugerowal kolega pomoze, sprawdz 3. z FAT32, o ile mi wiadomo pod windowsem mozna formatowac najwyzej 32GB partycje, a najwiekszy rozmiar pliku dla tego formatu to 4GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Nie wiem, czy dobrze rozumiem te informacje z ranisha; masz DWIE partycje podstawowe i DWIE extended? Jeżeli tak, to win98 zawsze będzie Ci się krzaczył, bo nie powinien mieć więcej niż jednej podstawowej. Zrób jedną podstawową, jedną rozszerzoną, rozszerzoną podziel na dyski logiczne, których rozmiar ne powinien przekraczać 32GB, bo powyżej tego rozmiaru cały FAT zaczyna się krzaczyć. Z drugiej strony przy tylu partycjach straty miejsca na dysku pewnie przekroczą 10GB :) Weź wrzuć jakiś nowszy system, win2000 lub XP i zainteresuj się systemem plików NTFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...